Kontrolmatik hisse kodu nedir?

İçindekiler:

  1. Kontrolmatik hisse kodu nedir?
  2. Tedavüldeki hisse nedir?
  3. Kontrolmatik hissesi ne zaman işlem görecek?
  4. KONTR hisse ne zaman halka arz oldu?
  5. Kontrolmatik ne iş yapar?
  6. Kontrolmatik ne Firması?
  7. Hisse Başı kâr nasıl?
  8. Temettü neden dağıtılır?
  9. Biotrend enerji borsada ne zaman işlem görecek?
  10. Bioen ne zaman işlem görecek?
  11. Bas Gaza ne zaman işlem görecek?
  12. Kontrolmatik ne kadar lot?
  13. Kontrolmatik kime ait?
  14. Kontrolmatik nasıl bir şirket?
  15. Kontrolmatik ne zaman kuruldu?
  16. Hisse başı kâr oranı nedir?
  17. Hisse başına kazanç nasıl hesaplanır?
  18. Temettü günü hisse düşer mi?
  19. Temettü hangi şartlarda verilir?
  20. BIOEN ne zaman işlem görecek?

Kontrolmatik hisse kodu nedir?

Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş. (KONTR)

Tedavüldeki hisse nedir?

Bir şirketin tedavüldeki (veya tedavüldeki hisseleri) hisse senetleri, hem dış yatırımcılar hem de şirket içerisindeki hissedarlar tarafından çıkarılan ve aktif olarak tutulan toplam hisse sayısıdır.

Kontrolmatik hissesi ne zaman işlem görecek?

Açıklama şöyle: Türkiye'nin önde gelen, CFE Media and Technology'nin yayınladığı listeye göre ise 2020'de dünyanın en büyük 37. sistem entegretörü olan ve 24 ülkeye teknoloji ihraç eden Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş, sadece Gedik Yatırım aracılığıyla 12-13 Ekim günlerinde halka arz oluyor.

KONTR hisse ne zaman halka arz oldu?

Günlük
Şirket İsmiKONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş
Kuruluş Tarihi08
Şirket KoduKONTR
Kayıtlı Sermaye150000000
Halka Arz Tarihi13.10.2020
11 satır daha

Kontrolmatik ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen mühendislik şirketlerinden biri olan Kontrolmatik'in ana faaliyeti yurtiçi ve yurtdışı kamu kuruluşlarına ve özel ticari kuruluşlara Enerji Santrallerinde, Elektrik İletim ve Dağıtım Tesislerinde, Petrol, Gaz, Şeker, Gübre, Kâğıt, Çimento, Maden vb. Endüstriyel Proseslerde, Ulaşım sektöründe ...

Kontrolmatik ne Firması?

KONTROLMATİK TEKNOLOJİ ENERJİ VE MÜHENDİSLİK A.Ş.

Hisse Başı kâr nasıl?

İşletme karının toplam hisse sayısına bölünmesi ile bulunur. EPS olarak bilinmektedir. EPS bir işletmenin hisse değerinin ölçülmesinde yatırımcılar tarafından oldukça önemsenen ve sık kullanılan bir orandır.

Temettü neden dağıtılır?

Bir şirketin yıllık net dönem kârı, o şirketin yatırımcılarına ödeyeceği kâr payının belirlenmesini sağlar. Şirketin, yıllık net dönem kârından vergiler ve diğer giderlerin çıkarılmasının ardından elde kalan kısmın %20'sinden az olmamak kaydıyla yatırımcılarına dağıtım yapmasına temettü dağıtımı denir.

Biotrend enerji borsada ne zaman işlem görecek?

Buna göre Biotrend 28 Nisan, Aydem 29 Nisan ve Çan2 30 Nisan'da işlem görmeye başlayacak. Borsa İstanbul Nisan ayının son günlerinde yeni üyelerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Bioen ne zaman işlem görecek?

"*2020 sonu itibariyle 10 il, 12 tesisten elde edilen veridir. Türkiye'nin 11 ilinde, toplam 17 tesisi ve 293 çalışanı ile yıllık 300 milyon kWh enerji üretimi sağlayan Biotrend Enerji'nin Borsa İstanbul 'da (BİS) işlem günü 28 Nİsan Çarşamba günü olarak belirlendi.

Bas Gaza ne zaman işlem görecek?

Talep toplama sonrası hak kazanılan paylar yatırımcıların hesabına, halka arza ilişkin sonuçların duyurulmasını takiben 2 işgünü içerisinde (tahmini 9 Haziran 2021) geçecek olup payların 11 Haziran 2021 tarihinde Borsa'da işlem görmeye başlaması planlanmaktadır.

Kontrolmatik ne kadar lot?

KONTROLMATİK TEKNOLOJİ (KONTR)
Hisse AdıAlışHacim (LOT)
KONTR63,85001.260.150,00

Kontrolmatik kime ait?

Cisco- Cisco Systems, merkezi San Jose, Kaliforniya'da olan Amerikalı çok uluslu bir ağ teknolojileri şirketidir. Kontrolmatik Cisco IOT ürün ve sistemleri ile partnerliğini 2017 yılında başlatmıştır.

Kontrolmatik nasıl bir şirket?

Kontrolmatik bu sektör ve pazarlarda faaliyetleri doğrultusunda teknolojiler geliştirmekte, sektöründe öncü uluslararası şirketler ile uzun süreli çözüm ortaklıkları kurarak büyük sistem entegrasyonu projeleri gerçekleştirmekte ve kendine ait tasarım, yazılım, ürün ve çözümler ile uçtan uca ve anahtar teslim ürün, ...

Kontrolmatik ne zaman kuruldu?

Kontrolmatik'in temelleri, üç genç girişimcinin 2007 yılında ideallerini gerçekleştirmek üzere bir araya gelmeleriyle atılmıştır. 2008 yılının Ocak ayında kurulan Kontrolmatik' in faturaya dönüştürdüğü ilk işi Microsoft Genel Müdürlük Binası -Bina Otomasyon ve Zayıf Akım Sistemi projesidir.

Hisse başı kâr oranı nedir?

Hisse başına kar (earnings per share), bir şirketin net karının tedavüldeki hisse senetlerine oranıdır. ... Şirketler karşılaştırılırken, hisse başına karı daha yüksek olan şirket daha güçlü olarak değerlendirilir.

Hisse başına kazanç nasıl hesaplanır?

Pay başına kâr ise dağıtılan temettü düşüldükten sonra, şirketin dönem kârının pay senedi sayısına bölünmesiyle bulunur.

Temettü günü hisse düşer mi?

Temettü dağıtımı sonrası hisse fiyatlanması hakkında kimse net birşey söyleyemez. Hisse düşer yada yükselir demek çok yanlış olur. Çünkü hisse fiyatını etkileyen faktör alanlar ve satanlardır. Temettü sonrası hisseyi satan çok olursa düşer, alan çok olursa yükselir.

Temettü hangi şartlarda verilir?

Temettünün tek şartı hesabınız varsa hisse senetlerinin elinizde olmasıdır. Temettü nakit yada hisse senedi olarak dağıtılır. Kar payınızı şirket kararına göre nakit olarak alabilir yada hisse senedi olarak alabilirsiniz. Şirket yönetim kurulu, temettü ödemesini nasıl yapacağını toplantı sonrası KAP'a bildirir.

BIOEN ne zaman işlem görecek?

"*2020 sonu itibariyle 10 il, 12 tesisten elde edilen veridir. Türkiye'nin 11 ilinde, toplam 17 tesisi ve 293 çalışanı ile yıllık 300 milyon kWh enerji üretimi sağlayan Biotrend Enerji'nin Borsa İstanbul 'da (BİS) işlem günü 28 Nİsan Çarşamba günü olarak belirlendi.