65 yaş üstü toplu taşıma kartı nereden alınır?

İçindekiler:

  1. 65 yaş üstü toplu taşıma kartı nereden alınır?
  2. 65 yaş üstü şehirler arası seyahat edebilir mi?
  3. Iett 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kartı nereden alınır?
  4. 65 yaş üstü otobüse binebilir mi?
  5. Gaziantepte 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?
  6. Aşısız şehirler arası otobüse binmek yasak mı?
  7. Istanbul Kart 65 yaş kartı nereden alınır?
  8. Ankara 65 yaş otobüs kartı nasıl alınır?
  9. Aşısız olanlar otobüse binebilir mi?
  10. Gaziantep'te 65 yaş üstü otobüse binebiliyor mu?

65 yaş üstü toplu taşıma kartı nereden alınır?

65 Yaş Kartı alacak vatandaşlarımız başvuruları; www.eshot.gov.tr internet adresi üzerinden ya da Elektronik Kartlar Şube Müdürlüğü ve ona bağlı başvuru merkezlerinden 1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içerisinde çekilmiş) ve Nüfus cüzdanı aslı ile şahsen müracaat etmek suretiyle yapılmaktadır.

65 yaş üstü şehirler arası seyahat edebilir mi?

Zorunluluk kaldırıldı Bu durumda 65 yaş üstü vatandaşlar da tıpkı diğer vatandaşlar gibi şehirlerarası yolculuk yaparken belge almak zorunda kalmıyor. Bu belgeyi sadece sokağa çıkma yasağının olduğu gün ve saatler için özel araçla yapılacak yolculuklar için almak zorunlu.

Iett 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kartı nereden alınır?

Ücretsiz seyahat kartı almak isteyen 65 yaş ve üstü vatandaşların, İETT'nin www.iett.istanbul adlı resmi web sitesine girerek online başvuruda bulunması gerekiyor. Web sitesi üzerinden online başvuru yapanların kartları kısa sürede adresine postalanacak.

65 yaş üstü otobüse binebilir mi?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

Gaziantepte 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?

09. 2021/13 sayılı İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu Kararı gereğince 65 yaş ve üzeri yolcularımızın sabah 07.00 / 10.00 akşam 16.00 / 19.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarını kullanmaları kısıtlanmıştır.

Aşısız şehirler arası otobüse binmek yasak mı?

AŞI OMAYANLAR OTOBÜSE BİNEBİLİR ? ... Buna göre, 6 Eylül Pazartesi'den itibaren aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerin, uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla yapacağı şehirler arası seyahatler için negatif sonuçlu PCR testi zorunlu olacak.

Istanbul Kart 65 yaş kartı nereden alınır?

1-65 Yaş Kart alacak kişiler, ilk kez veya kayıp nedeniyle başvuruda bulunuyorsanız; https://bireysel.istanbulkart. istanbul/ linki üzerinden online kart başvurusu yapılabilirsiniz. 2- Yada size en yakın başvuru merkezine giderek başvuru da bulunabilirsiniz.

Ankara 65 yaş otobüs kartı nasıl alınır?

Serbest Ankara Kart da belirli kuralları sağlayan kişilere verildiğinden Ankara Kart İşlem Merkezi'nden alınabiliyor. 61-64 Yaş ve 65 Yaş Kartı için nüfus cüzdanı aslı ve 1 adet vesikalık fotoğraf yeterli oluyor.

Aşısız olanlar otobüse binebilir mi?

Türkiye'de covid-19 ve mutasyonlarına karşı aşı olmak gönüllülük esasına dayalı olarak ilerliyor. ... Şehirlerarası seyahatlerde 6 Eylül tarihinden itibaren aşı/geçirilmiş hastalık olarak HES bilgilerinde yer almayanlar negatif sonuçlanmış PCR testi ile otobüs ve uçaklarla yolculuk yapabilecek.

Gaziantep'te 65 yaş üstü otobüse binebiliyor mu?

65 YAŞ ÜSTÜ TOPLU TAŞIMA KULLANABİLECEK ? Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.