Cumartesi PTT kacta acilir?

İçindekiler:

  1. Cumartesi PTT kacta acilir?
  2. PTT resmi tatillerde açık mı?
  3. Postane kaçta açılıyor 2021?
  4. PTT kargo bayram tatilinde açık mı?
  5. PTT bugün kapalı mı?

Cumartesi PTT kacta acilir?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

PTT resmi tatillerde açık mı?

PTT'ler resmi tatillerde kapalı olan kurumlar arasında yer alıyor.

Postane kaçta açılıyor 2021?

İşte 2021 Temmuz ayı itibariyle postanelerin çalışma saatleri. PTT SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK? PTT şubeleri hafta içi ve Cumartesi günleri 08:30-17:30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde kapalı olan PTT şubelerinin çalışma saatleri bazı bölgelerde değişiklik gösterebilmektedir.

PTT kargo bayram tatilinde açık mı?

Bilindiği üzere resmi tatillerde birçok kurum çalışmalara ara veriyor. Bu kapsamda kargo şirketleri de bayram boyunca kapalı olacak. Yurtiçi, Sürat, Aras, MNG ve PTT Kargo tarafından kargo bekleyen ya da gönderecek olan vatandaşlar 24 Temmuz Cumartesi günü öğlene kadar işlemlerini gerçekleştirebilecek.

PTT bugün kapalı mı?

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık ?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.