Çıkma yasağı ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
  2. Pazar günü dışarı çıkma yasağı kaça kadar?
  3. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı?
  4. Cumartesi gece yasak var mı?
  5. sokağa çıkma yasağı var mı?
  6. Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı var mı?
  7. 4 Temmuz Pazar günü dışarı çıkma yasağı var mı?

Çıkma yasağı ne zaman başlıyor?

1 Haziran itibariyle uygulanmaya başlanan kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak ...

Pazar günü dışarı çıkma yasağı kaça kadar?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en ...

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı kalktı mı?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, "01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecektir.

Cumartesi gece yasak var mı?

Uzun süredir uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı için değişikliğe gidildi. Kademeli normalleşme adımları ile Cumartesi günü için yasak kaldırıldı. Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı saat 22.00'de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağı sadece Pazar günü uygulanacak.

sokağa çıkma yasağı var mı?

HAZİRAN AYINDA PAZAR SOKAĞA ÇIKMAK YASAK MI (27 HAZİRAN) 1.1- Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak süre ve günlerde üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla Ek'te belirtilen yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacaktır.

Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

4 Temmuz Pazar günü dışarı çıkma yasağı var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, "1 Temmuz'da başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıyoruz" ifadesini kullandı. Buna göre bu hafta sonu (3-4 Temmuz) sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.