Koltuk altında kararma nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. Koltuk altında kararma nasıl geçer?
  2. Elde kahverengi leke neden olur?
  3. Bacaktaki koyu lekeler nasıl geçer?
  4. Koyu kahverengi leke neden olur?

Koltuk altında kararma nasıl geçer?

Koltuk altı kararması; karbonat, limon, patates, salatalık ve pirinç ile bitkisel olarak düzeltilebilir. Tuz ve limon suyunu karıştırdıktan sonra koltuk altına uygulamak belirli bir süre sonra hem renginin açılmasını hem de kılların geç uzamasını sağlayabilir.

Elde kahverengi leke neden olur?

ELDEKİ KAHVERENGİ LEKLERİN NEDENLERİ: Ellerdeki kahverengi lekeler uzun süre doğum kontrol hapı kullanımı, hormonal dengesizlikler, belirli ilaçların kullanımı, gebelik dönemi, karaciğer rahatsızlıkları, stres ve genetik nedenlerle de ortaya çıkabilmektedir.

Bacaktaki koyu lekeler nasıl geçer?

Bir kahve fincanı yulaf ununu, bir limon suyunu, limon suyu kadar eşit miktarda hint yağını, badem yağını ve bir çorba kaşığı ıslatılmış kili karıştır. Koyu olursa bir çorba kaşığı su da ilave et. Bacağına sür ve 5 dakika sonra ovarak çıkar. Bu lekeler bacaktan kir gibi çıkacaktır.

Koyu kahverengi leke neden olur?

Kahverengi akıntı önceden oluşan vajina salgılarında kan olması anlamına gelir. Kanın vücuttan uterustan (rahim) çıkması ekstra zaman aldığında, oksitlenir. Bu, açık veya koyu kahverengi renkte görünmesine neden olabilir. Bu akıntıyı takiben adet görüldüğü için bir hastalığın varlığından söz edilemez.