Galata Kulesinden taksime nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Galata Kulesinden taksime nasıl gidilir?
  2. Galata Kulesinden Karaköye nasıl gidilir?
  3. Galata Kulesinden Eminönüne nasıl gidilir?
  4. Metrobüs ile Galata Kulesine nasıl gidilir?
  5. Galata kulesi giriş ücreti ne kadar?
  6. 1800 da nasıl yazılır?

Galata Kulesinden taksime nasıl gidilir?

Özel araçla; Tarlabaşı yolundan Taksim'e çıkarken sol tarafta Galata Kulesi tabelasından girerek ulaşabilirsiniz. Aracınızı kule çevresinde yer alan otoparklara bırakabilirsiniz. Toplu ulaşımla; Öncelikle Taksim'e ulaşıyorsunuz.

Galata Kulesinden Karaköye nasıl gidilir?

Çeşitli yollarla ulaşım sağlamak ise çok kolay. Eminönü, Vatan yahut Şirinevler güzergahından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvayını kullanarak Karaköy durağında inerek denize sırtınızı dönüp karşıya baktığınızda Galata Kulesi'ni göreceksiniz. Orta kısmındaki büyük yokuşu çıkarak kuleye ulaşabilirsiniz.

Galata Kulesinden Eminönüne nasıl gidilir?

Öncellikle Eminönü iskelesine gelip burada vapurla karşıya geçmeniz gerekir. Daha sonra otobüs ya da tramvay ile Karaköy'e kadar gelip oradan yürüyerek ya da Tünel'den füniküler ile yukarıya çıkabilirsiniz. Böylece kuleye ulaşmış olursunuz.

Metrobüs ile Galata Kulesine nasıl gidilir?

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan Metrobüse binerek Cevizlibağ istasyonunda ininiz. Buradan Kabataş-Bağcılar tramvayına binerek Karaköy istasyonunda indiğinizde 5 dakikalık bir yürüyüş ile Galata Kulesi' ne ulaşabilirsiniz.

Galata kulesi giriş ücreti ne kadar?

GALATA KULESİ GİRİŞ ÜCRETİ Galata Kulesi ücretleri yerli ve yabancı turistler için değişiyor. Yerli turistlerden giriş ücreti 7,5 TL alınırken yabancı turistlerden ise 15 TL alınıyor.

1800 da nasıl yazılır?

NOT: Saat gösterilirken dakika bölümünün ikisi de sıfırlı ise (13.