Sokağa çıkma yasağında şehirler arası otobüsler çalışacak mı?

İçindekiler:

  1. Sokağa çıkma yasağında şehirler arası otobüsler çalışacak mı?
  2. Izmir sokağa çıkma yasağında otobüsler çalışacak mı?
  3. Cumartesi pazar metrobüs çalışıyor mu?
  4. Izmir yasakta dolmuşlar çalışıyor mu?
  5. Sokağa çıkma yasağı İETT çalışıyor mu?
  6. Sokağa çıkma yasağında İETT otobüsleri çalışıyor mu?

Sokağa çıkma yasağında şehirler arası otobüsler çalışacak mı?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; sadece sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanacak olup sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir kısıtlamaya gidilmeyecektir.

Izmir sokağa çıkma yasağında otobüsler çalışacak mı?

İzmir'de hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı süresince yasak kapsamında olmayan meslek gruplarına ESHOT otobüsleri, Metro ve İZBAN toplu ulaşım hizmetini verecek.

Cumartesi pazar metrobüs çalışıyor mu?

Diğer ulaşım araçları ise 15 dakika aralıklarla sefere çıkacak. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan cumartesi ve pazar günleri de İstanbul'da otobüs ve metrobüs seferleri yapılacak. ... Bu çerçevede İETT, toplu ulaşımın hafta sonu da süreceğini bildirdi.

Izmir yasakta dolmuşlar çalışıyor mu?

Genelgeye göre şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri sokağa çıkma yasağından muaf olacak.

Sokağa çıkma yasağı İETT çalışıyor mu?

İçişleri Bakanlığı yetkililerinin yayımladığı genelgeye göre, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından, üretimin aksamaması adına bazı çalışanlar muaf tutulacak. Bu kişilerin ulaşımını sağlamak adına İETT de faaliyetlerine devam edecek.

Sokağa çıkma yasağında İETT otobüsleri çalışıyor mu?

Bu akşamdan itibaren hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, İETT otobüsleri, metrobüs hattı, Şehir Hatları vapurları ile özel deniz motorlarının seferlerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacak.