Evde leke maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Evde leke maskesi nasıl yapılır?
  2. Ciltteki lekelerden nasıl kurtulurum?
  3. Bacaktaki kahverengi lekeler nasıl gider?
  4. Aloe vera Güneş lekelerini geçirir mi?
  5. Aloe vera cilde kaç günde bir uygulanmalı?
  6. Aloe vera cilt lekelerini giderir mi?

Evde leke maskesi nasıl yapılır?

Yapımı oldukça kolay bu maske için ihtiyacınız olan malzemeler 2 çay kaşığı bal (organik olursa çok daha iyi) ve 1 çay kaşığı limon. Bal ve limonu karıştırdıktan sonra lekelerin bulunduğu bölgelere yoğunlaşarak tüm yüzünüze sürün. 20 dakika kadar cilde nüfuz etmesini bekledikten sonra bol ılık suyla yıkayın.

Ciltteki lekelerden nasıl kurtulurum?

Cilt lekelerine çok iyi gelen doğal yöntemlerden biri limon. İçerdiği sitrik asit ölü hücrelerin atılmasını ve yeni hücrelerin oluşumunu hızlandırıyor. Sadece limon suyu ve pamukla lekelerinden kurtulabilirsiniz. Pamuğu çok az limon suyuna batırıp cildine masaj yapar gibi uygulayın.

Bacaktaki kahverengi lekeler nasıl gider?

Bir kahve fincanı yulaf ununu, bir limon suyunu, limon suyu kadar eşit miktarda hint yağını, badem yağını ve bir çorba kaşığı ıslatılmış kili karıştır. Koyu olursa bir çorba kaşığı su da ilave et. Bacağına sür ve 5 dakika sonra ovarak çıkar. Bu lekeler bacaktan kir gibi çıkacaktır.

Aloe vera Güneş lekelerini geçirir mi?

Aloe vera, güneş kaynaklı oluşan cilt lekelerini giderme konusunda en başarılı performansı göstermektedir. Evde de yetişen bir bitki olan aloe vera yaprağı, ortadan kesildikten sonra bir jel vermektedir. Bu jelin güneş lekesine doğrudan uygulanması, problemi kısa bir sürede çözmektedir.

Aloe vera cilde kaç günde bir uygulanmalı?

Yüzünüzü günde iki kez aloe vera jeli ile temizleyin. Aloe vera jeli, doğru kullanıldığı zaman hem yüz temizleyicilerin hem de nemlendiricilerin yerini alabilir. Sabahları ve akşamları cildinize ince bir tabaka halinde uygulayın. Soğuk suyla durulayın ve yüzünüzü kurulayın.

Aloe vera cilt lekelerini giderir mi?

Aloe vera besleyici ve onarıcı özelliği sayesinde ciltte oluşan lekelere iyi gelmektedir. İçindeki aminoasit, mineral ve vitaminlerde lekeleri yok edici özelliğe sahiptir. Aloe vera kullananlar da cilt lekelerine iyi geldiği yorumunu yapmaktadırlar.