Hafta sonları şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Hafta sonları şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?
  2. Kısıtlamada belediye otobüsleri çalışacak mı?
  3. Şehirler arası otobüs yasak mı?
  4. Yasaklarda İETT çalışıyor mu?
  5. Sokağa çıkma yasağı toplu taşıma çalışacak mı?
  6. Cumartesi Pazar yasak mı?

Hafta sonları şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?

Kabine toplantısı sonrası yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yer aldı. ... Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir.

Kısıtlamada belediye otobüsleri çalışacak mı?

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgede kısıtlamadan muaf olacak kişiler arasında şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri, yer almaktadır. Kısaca kısıtlamanın olduğu gün ve saatlerde otobüsler çalışacak.

Şehirler arası otobüs yasak mı?

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların şehirlerarası seyahatine zorunlu haller dışında izin verilmeyecek. Seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kesilmeyecek.

Yasaklarda İETT çalışıyor mu?

İçişleri Bakanlığı yetkililerinin yayımladığı genelgeye göre, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından, üretimin aksamaması adına bazı çalışanlar muaf tutulacak. Bu kişilerin ulaşımını sağlamak adına İETT de faaliyetlerine devam edecek.

Sokağa çıkma yasağı toplu taşıma çalışacak mı?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA TOPLU TAŞIMA OLACAK MI? Sokağa çıkma yasağından muaf olan kişilerin şehir içi seyahatleri toplu ulaşım araçları ve özel araç kullanılmak suretiyle mümkün olacaktır.

Cumartesi Pazar yasak mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.