Su faturası nasıl sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Su faturası nasıl sorgulanır?
  2. Iski fatura kime ait?
  3. Iski fatura nasıl ulaşabilirim?
  4. Saski Fatura ödeme Nasıl Yapılır?
  5. Su faturası kaç günlük?
  6. Iski e fatura mı?
  7. 1 metreküp su kaç TL 2021?
  8. Su faturası abone no nasıl öğrenilir?
  9. Tarihi geçmiş su faturası nereye ödenir?
  10. Ayda kaç metreküp su?
  11. 4 kişilik bir aile kaç ton su harcar?
  12. Iski Borç Yapılandırma nasıl yapılır?
  13. Iski su faturasına nasıl itiraz edilir?
  14. Su parası nasıl hesaplanır?
  15. 30 metreküp su kaç TL?

Su faturası nasıl sorgulanır?

E-DEVLET İSKİ BORÇ SORGULAMA VE ÖDEME - www.turkiye.gov.tr adresini tıklayarak, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yapın. - Ardından arama çubuğuna "İSKİ borç ödeme" yazın. - Karşınıza çıkacak sayfada ödenmemiş fatura bilginizi ve ne kadar borcunuz olduğunu göreceksiniz.

Iski fatura kime ait?

Faturaların elektronik ortamda gönderilmesine ilişkin masraflar İdaremize aittir.

Iski fatura nasıl ulaşabilirim?

Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. - T.C. Kimlik No Güncelleme gibi konularda kısa sürede hizmet alabilirsiniz.

Saski Fatura ödeme Nasıl Yapılır?

Nasıl Ödeme Yaparım
  1. SASKİ tahsilat veznelerine nakit veya kredi kartı ile,
  2. SASKİ kiosklarından.
  3. PTT vezneleri aracılığıyla,
  4. Anlaşmalı olduğumuz bankaların sunmuş olduğu otomatik ödeme, gişe, internet, atm veya telefon bankacılığı hizmetleri aracılığı ile,
  5. Kurumumuzun anlaşmasının olduğu ödeme noktalarından,
Daha fazla öğe...

Su faturası kaç günlük?

Sayaçlar aylık periyotlar halinde okunmakta ve abonelere su faturası bildirimi bırakılmaktadır. Aboneye sayaç okumasından sonraki günden başlamak üzere 10 günlük ödeme süresi verilir. Sayaç okumasından kaynaklanan itirazların 2 gün içerisinde yapılması gerekmektedir.

Iski e fatura mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İski'nin E-Fatura Gönderme Sistemi Yok!

1 metreküp su kaç TL 2021?

2021 yılı su satış tarifeleri tekliflerinde ise, 0-15 metreküpe kadar olan (Konut 1. kademe) su kullanımı için uygulanan 4,50 liralık tarife yüzde 25 artışla 5,63 lira, 16 metreküp ve üzeri olan (Konut 2. kademe) kullanımda 6,76 lira olan tarife ise yine yüzde 25 artışla 8,45 lira olarak düzenlendi.

Su faturası abone no nasıl öğrenilir?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Tarihi geçmiş su faturası nereye ödenir?

Suyu kapatılan aboneler borçları ile birlikte su açma bedelini de ödemek zorundadırlar. Geçmiş dönem fatura borçlarınızı tüm TİSKİ Şubeleri, tiski.gov.tr, bankalar ve PTT online veznelerinden ödeyebilirsiniz. Bir abonelikten ayrılacağınız zaman üzerinize kayıtlı olan aboneliği kapattırmayı ihmal etmeyiniz.

Ayda kaç metreküp su?

DÖRT kişilik bir ailenin sağlıklı yaşam sürdürebilmesi için ayda en az 23 metreküp su tüketmesi gerekiyor. Bu miktar, Türkiye'deki belediyelere göre, 10 ile 13 metreküp arasında değişiyor.Tüketim, 23 metreküpe çıktığı takdirde, 15 milyon liralık faturalar, bir anda 50 milyon liraya yükseliyor.

4 kişilik bir aile kaç ton su harcar?

Dünya genelindeki istatistiklere göre şehirde yaşayan bir insan günde ortalama 1 litre arasında su tüketir. 4 kişilik bir ailenin aylık ortalama su harcaması litre yapıyor.

Iski Borç Yapılandırma nasıl yapılır?

İSKİ su borcu yapılandırma başvurusu yapmak oldukça kolay. Su borcu yapılandıraması için "www.iski.istanbul" ve e-Devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden başvuru yapılabilir. Ayrıca İSKİ Şube Müdürlükleri üzerinden de yapılandırma başvurusu yapılabilir.

Iski su faturasına nasıl itiraz edilir?

Fark var ise yani su faturasında son okuma 1553 ama su sayacınızda 1545 gözüküyorsa iski fatura itiraz için alo 185 veya https://esube.iski.gov.tr/giris.aspx şubesine üye olup itiraz edebilirsiniz. Ertesi gün tekrar sayaç okumak için geleceklerdir. ALO185'i arayarak faturanızda hata olduğunu iletebilirsiniz.

Su parası nasıl hesaplanır?

İski'nin aylık tüketim faturası hesaplanırken o aya ait su birim fiyatı baz alınmıştır. Nitekim o ay 10 m3'e kadar su birim fiyatı 4.58 TL dir. Toplam ödenecek su faturası miktarı böylece; 48 + 4.8 + 5 TL + 4 = 61,7 TL olacaktır.

30 metreküp su kaç TL?

ASKİ Su ve Atıksu Tarifesi (TL/m³)
ABONE TİPİSUATIKSU
30 m³ üzeri6,323,16
İŞYERİ, SANAYİ VE ELÇİLİK8,924,46
ARITILMAMIŞ SUKENDİ TARİFESİ ÜZERİNDEN % 20 İNDİRİM YAPILMAK SURETİYLE UYGULANIR
RESMİ ABONELER5,242,62
22 satır daha