PTT Batman saat kaçta açılıyor?

İçindekiler:

  1. PTT Batman saat kaçta açılıyor?
  2. PTT Cumartesi günleri açık mı?
  3. Resmi daireler ne zaman açılıyor?
  4. PTT hafta sonları dağıtım yapıyor mu?
  5. Resmi Daireler bayram tatili kaç gün?

PTT Batman saat kaçta açılıyor?

PTT Hafta içi sabah 08.30 ile 17.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Posta ve Telgraf Teşkilatı, genel müdürlük olarak hizmet veren, Türkiye'nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.

PTT Cumartesi günleri açık mı?

PTT CUMARTESİ- PAZAR AÇIK MI? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

Resmi daireler ne zaman açılıyor?

Kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma başlama ve bitme saatleri, merkezde Cumhurbaşkanlığı, bağlı, ilgili ve ilişkili kamu kurum ve kuruluşları için üst yönetici tarafından, bakanlıklar, bağlı, ilgili ve ilişkili kamu kurum ve kuruluşları için bakan tarafından, diğer kamu kurum ve kuruluşları için üst yönetici, ...

PTT hafta sonları dağıtım yapıyor mu?

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Resmi Daireler bayram tatili kaç gün?

2021 Ocak ayından itibaren dini ve milli bayramlar resmi tatil günleri sayısı 17 gün olarak belirlendi. Ek izinler almanız durumunda 44 gün izin yapmanız mümkün.