Sağlık ocağı doktoru nasıl şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Sağlık ocağı doktoru nasıl şikayet edilir?
  2. Başhekim nereye şikayet edilir?
  3. Hasta hakları ile ilgili şikayetler nereye yapılmalı?
  4. Memur bimere şikayet edebilir mi?
  5. Hastane çalışanları nereye şikayet edilir?
  6. Özel hastaneleri nereye şikayet edebilirim?
  7. Memurlar Cimere başvurabilir mi?
  8. Devlet memurları nereye şikayet edilir?
  9. Cimer e şikayet edildiğimi nasıl anlarım?
  10. Cimer şikayet kaç günde sonuçlanır?
  11. Cimer şikayetlere cevap veriyor mu?
  12. Cimer hangi konulara bakar?
  13. Cimere ne şikayet edilir?
  14. Cimere ne yazilir?
  15. Cimer başvuru nasıl yapılır?
  16. Cimer 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?
  17. Cimer hafta sonu açık mı?
  18. Cimer başvuru sonucu nasıl öğrenilir?
  19. Cimer başvuruları kaç günde cevaplanır?
  20. Cimer beklemeye alındı ne demek?
  21. Cimer tablet başvurusu nasıl yapılır?
  22. Cimer bilgisayar başvurusu nasıl yapılır?
  23. 150 telefon numarası nedir?
  24. Cimere nasıl ulaşabilirim?
  25. Cimere isimsiz şikayet yapılabilir mi?
  26. Cimer nedir nasıl kullanılır?

Sağlık ocağı doktoru nasıl şikayet edilir?

Sağlık Hizmetleri ile ilgili her türlü şikayet için Sağlık Bakanlığı''nın (SABİM) ALO 184 adlı hattı arayabilirsiniz.

Başhekim nereye şikayet edilir?

İdari konularda şikayet ederseniz genelde başhekimin arkasında durulur. Kolay gelsin.

Hasta hakları ile ilgili şikayetler nereye yapılmalı?

Başvurular, tüketicinin yerleşim yerinin bulunduğu ya da tüketici işleminin yapıldığı yerdeki tüketici hakem heyetine yapılacaktır.

Memur bimere şikayet edebilir mi?

Nitekim Devlet Memurları Kanunu m.

Hastane çalışanları nereye şikayet edilir?

Alo 184 numaralı şikayet hattı aranarak veya şahsen kuruma başvurarak sağlık çalışanları ile ilgili olumsuzluklar bildirilir, talep ve şikayetler alınır. SABİM 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. 184 numaralı hat ile yapılan şikayetler İlgili İl Sağlık Müdürlüklerine iletilir ve gerekli işlemler başlatılır.

Özel hastaneleri nereye şikayet edebilirim?

Bunun için 'Alo 170'i arayabilir veya bizzat il ve ilçelerdeki SGK Müdürlükleri'ndeki 'Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezleri'ne başvuru yapabilirsiniz.

Memurlar Cimere başvurabilir mi?

Danıştay; Bilgi edinme başvurularında devlet memuru olup olmama ayrımı yapılmadan herkesi kapsayan bir başvuru usulü düzenlendiğinden üst makamlara başvuran memura makam atladığı gerekçesiyle ceza verilemez.

Devlet memurları nereye şikayet edilir?

Bakanlığımız tarafından yürütülen idari eylem ve işlemlerde kamu görevlilerinin suç işlediklerine, hukuka aykırı veya yolsuz işlem yaptıklarına dair bildirimler, Bakanlığımız merkez ve taşra birimlerine yazılı olarak ihbar ve şikâyette bulunmak suretiyle yapılabilir.

Cimer e şikayet edildiğimi nasıl anlarım?

Öncelikle siteye girerken ( www.cimer.gov.tr ) veya edevlet sitesi olan www.turkiye.gov.tr üzerinden kendi edevlet şifreniz ile giriş yapmalısınız, sağ taraftaki kısmından giriş yapmanız gerekiyor genelde ilk üye olacak olanlara cep onayı almaları gerekmektedir, daha sonra mobil cep telefonuna mesajdaki kodu ilgili ...

Cimer şikayet kaç günde sonuçlanır?

CİMER'e yapılan başvuru ne zaman sonuçlanır? Vatandaşlarımıza yaptıkları başvuruların sonucu veya yapılmakta olan işlemin durumu hakkında en geç 30 gün içinde gerekçeli olarak cevap verilmektedir. Bilgi Edinme Hakkı Kanununa göre yapılan başvurularda ise bu süre 15 iş günü olarak belirlenmiştir.

Cimer şikayetlere cevap veriyor mu?

Cimer Şikayet Hattı ve Sonuç Sorgulama Vatandaşların hangi konuda olursa olsun yapacakları tüm başvurulara ve dilekçelere en geç 30 iş günü içerisinde gerekçeli olarak cevap verilmektedir.

Cimer hangi konulara bakar?

CİMER, vatandaşların özel ya da devlet kurumları ile ilgili istek, öneri ve şikayetlerini bildirdikleri dijital bilgi merkezidir. Son yıllarda faaliyete geçen CİMER'in kullanım oranında büyük bir yükselme meydana geldi.

Cimere ne şikayet edilir?

CİMER NEDİR? (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi), yurttaşların talep, ihbar ve şikâyetlerini doğrudan cumhurbaşkanlığına iletilmesi amacıyla kurulan bir web servisidir. CİMER sayesinde vatandaşlar şikayet, istek, talep, öneri vb. ilgili bildirimlerini Cumhurbaşkanlığına bağlanan İletişim Merkezine iletebiliyor.

Cimere ne yazilir?

CİMER'e yazılacak olan şikayet ve talep dilekçelerinde, öncelikli olarak gereksiz detaylara girmeden istenilen talep veya şikayet açık ve net bir şekilde yazılmalıdır. CİMER şikayet ve talep dilekçesinin anlaşılır olması, talep veya şikayetin daha hızlı sonuçlanmasını sağlayacaktır.

Cimer başvuru nasıl yapılır?

CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi. Acil Sağlık Yardımı ve Acil İhbarlarınız için Lütfen 112 veya 155'i arayınız. E-Devlet ile başvuru yapmak için tıklayınız.

Cimer 1000 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler direkt olarak e-devlet üzerinden giriş yapabilir ya da “cimer.gov.tr” internet adresinden TC kimlik numarası, ad, soyad, annesinin evlenmeden önceki soyadı, kimlik seri no ve cep telefonu bilgilerini girerek başvuru sayfasına gelebilirler.

Cimer hafta sonu açık mı?

Kimlik ve iletişim bilgileri gizlenerek yapılan ihbar başvurularında ise söz konusu bilgilerin yalnızca konuyla ilgili inceleme soruşturma yapmakla görevlendirilen müfettişler ile savcı ve yargı makamlarına verildiğini belirten Altun, "Hafta sonu ve resmi tatiller dahil senenin her günü başvurunun yapılabildiği CİMER ...

Cimer başvuru sonucu nasıl öğrenilir?

CİMER başvurularının sonuçlarını öğrenmek için iki yol izlenebilir. Bunlardan ilki CİMER'in numarası olan Alo 150 üzerinden bilgi almaktır. İkinci yol ise https://www.turkiye.gov.tr/cimer-basvuru-sorgulama adresine giriş yaparak başvuru sonucunuzu inceleyebilirsiniz.

Cimer başvuruları kaç günde cevaplanır?

Türk vatandaşlarının ve Türkiye'de ikamet eden yabancıların kendileri ve kamu ile ilgili dilek ve şikâyetleri konusunda yetkili makamlara yaptıkları başvuruların sonucu veya yapılmakta olan işlemin durumu hakkında dilekçe sahiplerine en geç otuz gün içinde gerekçeli olarak cevap verilir.

Cimer beklemeye alındı ne demek?

CİMER personeli kendisine verilen başvuruları gün içerisinde okuyup ilgili kamu kurumuna sevk eder. ... Başvuruya herhangi bir yazışma/inceleme/soruşturma sonrasında cevap verilecek ise Bilgi Edinme ve CİMER kullanıcısı “beklemeye al” butonuna tıklayarak beklemeye alma sebebini belirtir.

Cimer tablet başvurusu nasıl yapılır?

https://www.cimer.gov.tr/ adresine tıklayarak ana ekranda bulunan başvuru formuna doldurarak tablet bilgisayar başvurusu yapabilirsiniz.

Cimer bilgisayar başvurusu nasıl yapılır?

Asıl önceliğin, ihtiyaç sahibi çocuklar olduğunun altını çizerek belirten Bakan Selçuk Cimer üzerinden de başvuru yapılabileceğini belirtti. Öğrencilerin ya da velilerin https://www.cimer.gov.tr/ adresini tıklayarak çok hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yapabileceklerini söyledi.

150 telefon numarası nedir?

Sabit telefonlardan ve cep telefonlarından Alo 150'ye ulaşmak için telefondan 150 numarası çevrilir. Alo 150 hangi ilimizden aranırsa, o ilin valiliğindeki görevli halkla ilişkiler personeline bağlanılmaktadır. Telefonla arayan vatandaşın kişisel bilgileri ve müracaatının konusu elektronik ortama kaydedilir.

Cimere nasıl ulaşabilirim?

Cumhurbaşkanlığı telefon numarası üzerinden ulaşmak da mümkündür. Bu numara ise 55 dir. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne yani CİMER'e ulaşabilmenin diğer yolları ise faks ve maildir. CİMER'in faks numarası 31 dir.

Cimere isimsiz şikayet yapılabilir mi?

CİMER'e ihbar başvurusu yapılırken başvuru sahibi tarafından kimlik ve iletişim bilgileri gizlenebilmektedir. Gerekli hallerde CİMER yetkililerince de bu bilgiler gizlenebilmektedir. Şikâyet başvurularında kimlik ve iletişim bilgileri gizlenememektedir.

Cimer nedir nasıl kullanılır?

CİMER pek çok farklı amaç altında kullanılan bir web sitesidir. Devlet tarafından hazırlanmış kurumsal bir web sitesi olması ile beraber, doğrudan Cumhurbaşkanlığı'na bağlı bir web adresi olarak öne çıkar. Bu bağlamda insanların şikayetlerini, ihbar ve taleplerinin değerlendirilmesi için destek sağlar.