Neslihan Atagül kaç yılında doğdu?

İçindekiler:

  1. Neslihan Atagül kaç yılında doğdu?
  2. Neslihan Atagül kimdir hayatı?
  3. Neslihan Doğulu hasta mı?
  4. Neslihan Atagülün hastalıgı ne?
  5. Nare neden ayrıldı?
  6. Neslihan Atagül kiminle evlendi?
  7. Neslihan Atagül'ün hastalığı nedir?

Neslihan Atagül kaç yılında doğdu?

20 Ağustos 1992 (29 yıl yaşında) Neslihan Atagül/Doğum tarihi

Neslihan Atagül kimdir hayatı?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 2005 yılında Erberk Ajans'a kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumaktadır.

Neslihan Doğulu hasta mı?

Son dönemde hayli kilo veren Neslihan Atagül Doğulu, geçtiğimiz hafta apar topar hastaneye kaldırıldı. 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi konulan 28 yaşındaki oyuncu, önceki gün de "Vücudum tolerans göstermedi, biraz dinlenmeye ihtiyacım var" diyerek rol aldığı diziden ayrıldı.

Neslihan Atagülün hastalıgı ne?

'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koyulan oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. tv100'ün haberine göre; ekranlara ve projelere ara veren Atagül, tedavi için İngiltere'ye gitti.

Nare neden ayrıldı?

Sağlık problemleri nedeniyle başrolünde oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı. İşte Atagül'ün ayrılık sözleri ve hastalığı geçirgen bağırsak sendromu hakkında ayrıntılar...

Neslihan Atagül kiminle evlendi?

Kadir Doğulue. 2016 Neslihan Atagül/Eşi

Neslihan Atagül'ün hastalığı nedir?

Geçirgen bağırsak sendromu teşhisi konulan oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık durumu merak konusu oldu. Sağlık durumu hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Neslihan Atagül, daha iyi olduğunu söyleyerek, "İki adım atınca yoruluyorum ama en azından biraz daha hayata karışmaya başladım" açıklamasında bulunmuştu.