Argan Yağı haftada kaç kez kullanılır?

İçindekiler:

  1. Argan Yağı haftada kaç kez kullanılır?
  2. Argan yağı saça ne zaman sürülür?
  3. Argan yağı YUZE sürdükten sonra yıkanır mı?
  4. Argan yağı ne işe yarar Nerelerde Kullanılır?
  5. Argan yağı direk saça uygulanır mı?
  6. Saç bakım yağı saç diplerine sürülür mü?
  7. Bioblas Argan yağı nasıl kullanılır?

Argan Yağı haftada kaç kez kullanılır?

Kahverengi Noktaların, Yüzdeki Sivilcelerin ve Boyun Çizgilerinin Giderilmesinde: Argan Yağı yüze haftada 2-3 defa olmak üzere hafif bir masaj ile cilde yedirilerek uygulanmalıdır. Maksimum etkinin sağlanması için tercihen gece yatmadan önce uygulanmalıdır.

Argan yağı saça ne zaman sürülür?

Argan yağı, saça duş sonrasında uygulanır. Duştan çıktığınız zaman elinize bir miktar argan yağı dökerek saç derinizden başlayarak tüm saçınıza masaj yaparak ve yedirerek saçınızın her yerine bu yağı uygulamanız gerekir.

Argan yağı YUZE sürdükten sonra yıkanır mı?

Argan yağının daha fazla etki göstermesi için yüzünüze sürmeden önce temizlemeniz şarttır. Temizlemiş olduğunuz yüzünüze sadece birkaç damla uygulamak yeterli olacaktır.

Argan yağı ne işe yarar Nerelerde Kullanılır?

Daha çok cilt ve saç bakımında kullanılmakta olan argan yağı, tırnaklar ve vücut içinde besleyici özelliğe sahiptir. Saçların daha parlak ve sağlıklı olmasına yardımcı olurken saç kırıklarının oluşmasını da engeller. Argan yağı cildiniz için etkili ve yararlı bir nemlendiricidir.

Argan yağı direk saça uygulanır mı?

'Sıvı altın' olarak da bilinen bu yağın saç ve cilt için çok sayıda faydası bulunuyor. Argan yağı, saça duş sonrasında uygulanır. Duştan çıktığınız zaman elinize bir miktar argan yağı dökerek saç derinizden başlayarak tüm saçınıza masaj yaparak ve yedirerek saçınızın her yerine bu yağı uygulamanız gerekir.

Saç bakım yağı saç diplerine sürülür mü?

Genel olarak saçların kökünü ve uçlarını beslemeyi vaat eden bu yağlar duştan sonra şampuan uygulamasının ve durulamanın akabinde nemli ya da ıslak saça uygulanır. Diplerden uçlara kadar güzelce yayabileceğiniz bu yağlar sayesinde saçlarınız hem yağın doğal kokusu ile bezenecek hem de çok daha güçlü bir form kazanacak!

Bioblas Argan yağı nasıl kullanılır?

Bioblas Organic Argan Bakım Yağı'nı avucunuza bir iki damla sıkarak saçınızın orta ve uç kısımlarına uygulayın. NOT : Sağlıklı, güçlü ve dökülmeyen saçlar için; sürekli ve düzenli kullanılması önerilir. Bioblas şampuanları arasından saç tipinize uygun olan bir şampuanla kullanılması önerilir.