Hotel del Luna nerede çekildi?

İçindekiler:

  1. Hotel del Luna nerede çekildi?
  2. Hotel del Luna kaç dakika?
  3. Hotel del Luna ne anlatıyor?
  4. Hotel del Luna kaç yılında çekildi?
  5. Hotel del Luna 2 sezon olacak mi?
  6. Hotel del Luna korku mu?
  7. Hotel del Luna 2 sezon gelecek mi?

Hotel del Luna nerede çekildi?

Hotel Del Luna'nın girişi ve ve otelin dış sahneleri Mokpo Modern Tarih Müzesi'nin önünde çekildi. Rönesans tarzında tasarlanan bu otel, Mokpo kentindeki en eski binadır ve Seul'den KTX ile 2.5 saat sürmektedir. Müze modern Mokpo tarihini anlatıyor ve Japon işgali sırasında bir Japon konsolosluğu olarak kullanılıyordu.

Hotel del Luna kaç dakika?

Hotel Del Luna
Bölüm sayısı16
Yapım
Yönetici yapımcıKim Kyu-tae
Gösterim süresi70-80 dakika
18 satır daha

Hotel del Luna ne anlatıyor?

Konusu: Dizi, Seul'un şehir merkezinde bulunan ve müşterilerinin yalnızca hayaletlerin olduğu 'Hotel del Luna' adlı gizemli bir otelde geçmektedir. Bu otelin CEO'su (IU) yaptığı büyük bir hatadan dolayı lanetlenerek 1000 yıldan fazladır, bu otelde yaşamak zorunda kalmıştır.

Hotel del Luna kaç yılında çekildi?

Hotel De Luna dizisi 2019 yılında çekilmiş bir Güney Kore dizisidir.

Hotel del Luna 2 sezon olacak mi?

tvN'in tv serisi olan “Hotel Del Luna” son bölümüyle de bu yılın en fazla izlenen televizyon dizisi oldu. ... Allkpop'tan edinilen bilgilere göre tvN, “Hotel Del Luna”nın ikinci sezon hakkında hiçbir tartışmanın olmadığını açıkladı.

Hotel del Luna korku mu?

tvN'in son fantastik korku dizisi Hotel del Luna dalgalar yapıp rekor kırıyor. Hotel del Luna, binlerce yıldır oraya sıkışmış olan Jang Man Wol (IU) ve yeni atanan müdür Goo Chan Sung (Yeo Jin Goo) tarafından yönetilen ölü ruhlar için bir oteldir. ...

Hotel del Luna 2 sezon gelecek mi?

Hotel Del Luna, 1 Eylül'de 16.bölümü ile veda ederken, final bölümü izleyenlerde 2.sezonun varlığını merak ettirdi. Güzel bir dizinin daha sonuna geldik. ... Allkpop'tan edinilen bilgilere göre tvN, “Hotel Del Luna”nın ikinci sezon hakkında hiçbir tartışmanın olmadığını açıkladı.