Ramo yeni oyuncu kim?

İçindekiler:

  1. Ramo yeni oyuncu kim?
  2. Ramo dizisi kim kimdir?
  3. Ramodaki hala kim?
  4. Ramo Ne tür bir dizi?
  5. Ramo gerçek hikayesi nedir?
  6. Olgun Şimşek Ramo neden ayrıldı?
  7. Ramo dizisi kimi anlatıyor?
  8. Ramodaki Yıldırım Bey kim?
  9. Kefaret dizisi oyuncuları kimler?
  10. Ramo mafya dizisi mi?
  11. Ramo dizisi ne zaman başlayacak?
  12. Adanalı Ramo kimdir?
  13. Ramo final mi?
  14. Ramoda Cihangir neden ayrıldı?
  15. Olgun Şimşek Hangi Diziye Geçti?
  16. Adana Taşkapı mahallesi nerede?
  17. Kefaret dizisi Sude kimin kızı?
  18. Kefaret deki doktor kim?
  19. Ramo ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ramo yeni oyuncu kim?

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerinde yer aldığı Show TV'de yayımlanan Ramo dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. TV100'de yer alan habere göre, dizinin 38. ve 39. bölümleri için anlaşma imzalayan usta oyuncu Renan Bilek Silahtar, konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.

Ramo dizisi kim kimdir?

Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo, gerçek bir karakterden kurgulanmıştır....
Ramo
BaşrolMurat Yıldırım Esra Bilgiç İlker Aksum Mehmet Yılmaz Ak Emre Kınay Attila Olgaç
Açılış müziğiThe Last Battle - Jenerik
Bitiş müziğiRamo
25 satır daha

Ramodaki hala kim?

FİDAN (İDİL FIRAT) Ramo'nun halası. Sözü geçen, hakkaniyetli, akıllı ve bir o kadar renkli, eğlenceli bir kadın. İnanılmaz sezgileri ve zekasıyla, aile arasındaki dengeyi en iyi sağlayan kişi. Ramo'yla sarsılmaz bir bağ vardır aralarında.

Ramo Ne tür bir dizi?

Aksiyon DramSuç Ramo/Türler

Ramo gerçek hikayesi nedir?

Dizide, Adana'da yaşayan Ramo ismindeki bir gencin hayat hikayesi anlatılıyor. ... Ramo, yakın arkadaşı Boz'u korumak için sevdiği kızın babası ve kardeşini öldürmek zorunda kaldı. Gerçek bir yaşam hikayesinden uyarlanan dizide aşk, nefret, intikam ve hırs duyguları bir arada yaşanıyor.

Olgun Şimşek Ramo neden ayrıldı?

Ramo'da Cihangir karakterini canlandıran Olgun Şimşek, rolünün bitmesinden dolayı ölerek diziye veda etti.

Ramo dizisi kimi anlatıyor?

Çekimleri Adana'da yapılan Ramo dizisinin, senaryosunu Yılmaz Şahin kaleme aldı. Dizide, Adana'da yaşayan Ramo ismindeki bir gencin hayat hikayesi anlatılıyor. İzleyicinin hafızasında yıllarca yer edinmeyi hedefleyen Ramo dizisi, Adana'da yaşayan bir ailenin kirli işlerini yürüten Ramo'nun yaşadıklarını anlatıyor.

Ramodaki Yıldırım Bey kim?

MURAT YILDIRIM KİMDİR? Türk dizi ve sinema oyuncusu Murat Yıldırım, 1979 yılında doğdu. Annesi ve babası aslen Mardinli olan oyuncu, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu. Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu.

Kefaret dizisi oyuncuları kimler?

  • Zeynep Gökmen Çınarlı (Nurgül Yeşilçay)
  • Sinan Demir. (Mert Fırat)
  • Ahmet Çınarlı (Yurdaer Okur)
  • Meltem Serez. (Özge Özacar)
  • Nil Anıl. (Ege Kökenli )
  • Arzu Kendir. (Mine Kılıç)
  • Münevver Demir. (Ayşegül Cengiz)
  • Ayşe Çandır. (Ayşe Tunaboylu)
Daha fazla öğe...

Ramo mafya dizisi mi?

Başrollerini Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik ve Cemre BAYSEL'in üstleneceği BKM Film'in Ramo dizisi ekim ayında Show Tv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak. Ramo dizisi bir mafya dizisi olarak ekranlarda yer alacak. ... Aytekin Ataş son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin müziklerini hazırlamıştı.

Ramo dizisi ne zaman başlayacak?

Ramo 14 Ocak Salı saat 20.00'de Show TV'de başlıyor!

Adanalı Ramo kimdir?

Adana'nın Taşkapı Mahallesi'nde "Pompacılar" olarak bilinen ailenin hayat hikayesidir, Ramo. Kendi mahallesinde bir yardımsever, hayırsever ve kahraman olarak biliniyor. Ancak karanlık alemin başbelası olmaya and içmiş, zirveye çıkmak için de her türlü hileye başvurmaya hazır olduğunu ortaya koyan bir karakter.

Ramo final mi?

Ramo/Son bölüm yayın tarihi

Ramoda Cihangir neden ayrıldı?

Sosyal medya hesabı üzerinden diziye veda eden Yiğit Özşener, 'Dünyalılar! ... 'de yayınlanan son bölümünde de deneyimli isim Olgun Şimşek diziye veda etti. Ramo'da Cihangir karakterini canlandıran Olgun Şimşek, rolünün bitmesinden dolayı ölerek diziye veda etti.

Olgun Şimşek Hangi Diziye Geçti?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra Ramo kadrosuna dahil olan Olgun Şimşek 28. bölümde diziye veda etti.

Adana Taşkapı mahallesi nerede?

Dizinin fragmanında görünen Taşkapı mahallesi ise Adana'da yer almıyor. Dizinin senaristinin çekildiği mahalleye verdiği isim Taşkapı. Dizide Taşkapı mahallesi olarak geçen yerler Seyhan ilçesi sınırlarında yer alan Hürriyet mahallesi.

Kefaret dizisi Sude kimin kızı?

Ekranların yeni dizlerinden olan Kefaret dizisinde merak edilen isimlerden biri Sude oluyor. Kefaret'te Zeynep'in kızı olan Elif Sude adıyla bilinen Lavinya Ünlüer kimdir? Pazar akşamları Fox TV de yayınlanmaya devam ederken dizide rol alan çocuk oyuncu merak edildi.

Kefaret deki doktor kim?

Kefaret dizisinde Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi.

Ramo ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ramo, 11 bölüm boyunca senaryosunu Yılmaz Şahin'in yazdığı ve yerini 12. bölümden itibaren Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan üçlüsüne bıraktığı Türk aksiyon ve drama'dır. İlk bölümü tarihinde Show TV'de yayımlandı. Dizinin ikinci sezonun ilk bölümü 'de Show TV'de yayınlandı.