Boğa burcu hangi tarihler?

İçindekiler:

  1. Boğa burcu hangi tarihler?
  2. Yay burcu hangi burca aşık olur?
  3. Boğa burcunun doğum tarihi nedir?
  4. Yay burcu hangi burçla evlenmeli?
  5. Yay burcu erkeği cinsellikte ne ister?
  6. Boğa burcu erkeği hangi kadın burçlarla anlaşır?
  7. Boğa burcu erkeği hangi burç kadınla iyi anlaşır?

Boğa burcu hangi tarihler?

Boğa burcu klasik takvimde 21 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri arasındaki dönemi kapsar. 21 Nisan ve 21 Mayıs tarihleri de Boğa burcuna dahil edilir. Bu tarihler ayrıca geçiş dönemleridir ve ayı 20 Nisan'a denk gelen Koç burcu ile, ayı 20 Mayıs'a denk gelen İkizler burcu özelliklerinin de ortaya çıktığı bir aralıktır.

Yay burcu hangi burca aşık olur?

Özgürlüğüne düşkün Yaylar'la anlaşmak pek kolay değildir. Burçlar arasında onları en iyi anlayıp, isteklerine karşılık verecek insanlar, Koç, İkizler ve Kova'dan çıkacaktır. Teraziler de Yaylar için ideal eş adaylarıdır.

Boğa burcunun doğum tarihi nedir?

Boğa (astroloji)
Taurus
Doğum Tarihleri20 Nisan - 20 Mayıs
TakımyıldızıBoğa
Zodyak ElementiToprak
Zodyak DörtlüsüSabit
5 satır daha

Yay burcu hangi burçla evlenmeli?

Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu Yay-Koç =Cinsel uyuma bağlı olarak ilişki ve evlilik olumlu yürüyecektir. Yay-Boğa=Uzun süreli bir ilişki ve evlilik için büyük çabalar gerekmektedir. Yay-Yengeç=Sevgili yerine iyi dost olabilirler. Yay-Başak=.İlişki ve evlilikte taraflar birbirini sıkıcı bulabilir.

Yay burcu erkeği cinsellikte ne ister?

Yay Burcu Erkeği Cinsellik Onu utandırmak zordur. Yay burcu erkeği sevgiyi cinsellikle çoğu insandan daha fazla ilişkilendirir. Cesur ve tutkulu, aynı zamanda cinsel açıdan çok açık sözlü olması muhtemeldir. Onun için cinsellik eğlenceli, tatmin edici ve çeşitlilikle doludur.

Boğa burcu erkeği hangi kadın burçlarla anlaşır?

Boğa kadınları özellikle su grubundan olan erkeklerle iyi anlaşır. Boğa burcu kadını fazla duygusal olmasa da, duygusal erkeklere karşı bir zaafı vardır bu sebeple en ideal erkekler balık, akrep ve yengeç erkekleridir.

Boğa burcu erkeği hangi burç kadınla iyi anlaşır?

Boğa burcu erkekleri genellikle terazi, balık ve yengeç burcu kadınları ile anlaşırlar. Özellikle bu burçlardaki kadınların onları daha iyi anladıklarını düşünürler. Boğa burcu erkekler için kadınların naif ve zarif olmaları gerekir. Bu nedenle boğa burcu erkekleri zarif kadınlardan hoşlanırlar.