Pazar günü şehirler arası yolculuk yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Pazar günü şehirler arası yolculuk yapılır mı?
  2. Otobüsle yolculuk yasak mı?
  3. Şehirler arası seyahat kisitlamasi var mı?
  4. Yeni seyahat yasağı var mı?
  5. Pazar günü kısıtlama var mı?
  6. Hafta sonu otobüsle yolculuk yasak mı?
  7. Şehirler arası seyahat serbest mi?
  8. 18 Yaş Altı şehirler arası yolculuk yapabilir mi?

Pazar günü şehirler arası yolculuk yapılır mı?

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre içerisinde, yani hafta içi günler ve cumartesi günü şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir kısıtlamaya gidilmeyecek. Kısıtlamalar sadece pazar günleri için geçerli olacak.

Otobüsle yolculuk yasak mı?

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların şehirlerarası seyahatine zorunlu haller dışında izin verilmeyecek. Seyahat izin belgesi olmayanlara uçak, tren, gemi veya otobüs gibi toplu ulaşım araçlarında bilet kesilmeyecek.

Şehirler arası seyahat kisitlamasi var mı?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; sadece sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanacak olup sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir kısıtlamaya gidilmeyecek.

Yeni seyahat yasağı var mı?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Pazar günü kısıtlama var mı?

Yayınlanan genelgeye göre Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. ... Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi.

Hafta sonu otobüsle yolculuk yasak mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak.

Şehirler arası seyahat serbest mi?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; sadece sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde şehirler arası seyahat kısıtlaması uygulanacak olup sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir kısıtlamaya gidilmeyecektir.

18 Yaş Altı şehirler arası yolculuk yapabilir mi?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.