Bikini bolgesini beyazlatmak icin ne yapilir?

İçindekiler:

  1. Bikini bolgesini beyazlatmak icin ne yapilir?
  2. Vücuttaki kararmalar için ne yapabilirim?
  3. Koltuk altını beyazlatmak için ne yapılır?
  4. Cilt beyazlatmak için ne yapmalı?
  5. Özel bölge için hangi ağda kullanılır?
  6. Ağda yaparken acıyı azaltmak için ne yapmalı?
  7. Koltuk altı nasıl beyazlatılır evde?
  8. Vücut Losyonu vajinaya sürülür mü?

Bikini bolgesini beyazlatmak icin ne yapilir?

Limon Masajı: vajina bölgesinde meydana gelen kararmalar üzerine birkaç damla limon damlatılır ve masaj yapılır. Limon tamamen kuruduktan sonra suyla durulanır. Bu işlemi 2-3 günde bir tekrar ederek, bölgede oluşan kararma azaltılabilir.

Vücuttaki kararmalar için ne yapabilirim?

Limon suyu, pudra, sirke gibi malzemelerle hazırlayacağınız maskeler kararmaya geçici çözüm üretir. Kararan bölgelere uygulama yaparken sert davranmamalısınız. Cildi tahriş edecek haşin hareketler kararmayı arttırır.

Koltuk altını beyazlatmak için ne yapılır?

Karbonat koltuk altı beyazlatmada en yaygın bilinen ve kullanılan yöntemlerden biridir. Tüm gözeneklerin açılmasını sağlar, koltuk altınızı beyazlatır ve deodorant gibi kimyasal maddelerden korur. Karbonatı bir miktar suyla macun kıvamına getirerek koltuk altlarınıza sürün bir süre bekletip durulayın.

Cilt beyazlatmak için ne yapmalı?

Doğal cilt beyazlatma yöntemleri
  1. Patates Suyu. Patates, koyu ten renginin doğal olarak açık tene dönüşmesine yardımcı olan hazır içeriklerden biridir. ...
  2. Limon. Limon, cilt beyazlatma özelliklerine sahip yaygın bileşenlerden biridir. ...
  3. Bal. ...
  4. Şeker. ...
  5. Limon ve Hindistan Cevizi Yağı ...
  6. Gül Suyu. ...
  7. Zerdeçal. ...
  8. Avokado ve Havuç
Daha fazla öğe...•BE

Özel bölge için hangi ağda kullanılır?

Bikini bölgesi için özel pudralı sir ağdalar tercih edilmelidir. Bikini bölgesinde konserve ya da kalıp sir ağdalar kullanılmaktadır. Konserve ya da kalıp ağda tercihinizi titanyum pudralı ağda olarak yapabilirsiniz. Titanyum pudalı ağdalar bikini bölgesi için özel ağdalardır.

Ağda yaparken acıyı azaltmak için ne yapmalı?

Ağda yapacağınız bölgeyi sabunlu su ile iyice yıkayın ve kurulayın. Kuruladığınız bölgeye az miktarda bebek pudrası sürün. Acıyı azaltacaktır....
  1. Tüylerin çok uzun olmadığından emin olun.
  2. Ağdayı çekerken cildinizi iyice gerin.
  3. Ağdayı hızlı ve tek bir harekette çekin.
BE

Koltuk altı nasıl beyazlatılır evde?

1 tatlı kaşığı karbonata birkaç damla su ekleyin ve katı kıvamlı bir karışım oluşturun. Bu karışımı koltuk altı bölgenizi ovarak uygulayın. Birkaç dakika beklettiğiniz karışımı ılık su ile durulayın ve bir havlu yardımı ile kurulayın.

Vücut Losyonu vajinaya sürülür mü?

Mantar, kaşıntı, enfeksiyon gibi olumsuz birçok sonuçlar doğurabilir. Sadece su ile genital bölgenizi temizlemeniz yeterlidir. Genital bölgenin güzel kokması ve temiz olması için kullanılan sprey, losyon, krem gibi ürünler vajinal enfeksiyona sebep olabilir. Kesinlikle kullanmamalısınız.