Pazar yasağı kalktı mı?

İçindekiler:

  1. Pazar yasağı kalktı mı?
  2. Hafta ici sokaga cıkma yasagı ne zaman?
  3. Hafta sonu yasak kalktı mı?
  4. Üniversite sınavında dışarı çıkma yasağı var mı?
  5. Sokağa çıkma yasağı var mı?
  6. Bugün saat kaçta sokağa çıkma yasağı başlıyor?
  7. TR Bu hafta sonu sokaga cikma yasagi var mi?
  8. Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı?
  9. Kahvehanelerde yasaklar kalktı mı?
  10. Pazar günü YKS öğrencilerine yasak var mı?
  11. Bu pazar ne sınavı var 2021?
  12. Haftasonu kargo dağıtımı var mı?
  13. Sınava girecek olanlara yasak var mı?
  14. Cumartesi Pazar yasak tüm gün mü?
  15. Bu gece sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?
  16. Yasaklar saat kaç arası?
  17. Istanbul'da Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
  18. Cumartesi yasakları ne zaman kalktı?

Pazar yasağı kalktı mı?

Tam gün sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günleri için yeni karar kademeli normalleşme genelgesinde yer aldı. Yayınlanan genelgeye göre Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Yasak 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

Hafta ici sokaga cıkma yasagı ne zaman?

Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak karar 1 Temmuz'dan itibaren uygulanacak. Kabine toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağının 1 Temmuz'da biteceğini duyurdu. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00'den başlayarak saat 05.00'da sona erecek şekilde uygulanıyordu.

Hafta sonu yasak kalktı mı?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, "01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecektir.

Üniversite sınavında dışarı çıkma yasağı var mı?

Cevaplama işlemini erken tamamlamış olsalar bile, adaylar sınavın ilk 90 dakikası ve son 15 dakikası içinde sınav salonundan dışarı çıkarılmayacaktır. Ayrıca sınav süresince adayların tuvalet vb. ihtiyaçlarını gidermek için sınav salonundan çıkmaları kesinlikle yasaktır.

Sokağa çıkma yasağı var mı?

HAZİRAN AYINDA PAZAR SOKAĞA ÇIKMAK YASAK MI (27 HAZİRAN) 1.1- Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak süre ve günlerde üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla Ek'te belirtilen yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacaktır.

Bugün saat kaçta sokağa çıkma yasağı başlıyor?

Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bugün de yasak saat 22:00 itibariyle başlayacak. Kademeli normalleşme adımları ilan edilen sokağa çıkma yasağı saatleri 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor ancak o tarihe dek bugün de dahil olmak üzere sokağa çıkma yasağı 22:00 – 05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek.

TR Bu hafta sonu sokaga cikma yasagi var mi?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

Kahvehanelerde yasaklar kalktı mı?

Corona virüsü vakalarının düşmesinin ardından İçişleri Bakanlığı'nın kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin yayımladığı genelge kapsamında, 1 Temmuz itibarıyla kahvelerde oyun yasağı kaldırıldı. ...

Pazar günü YKS öğrencilerine yasak var mı?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 27 Haziran 2021 Pazar günü, sınav görevlileri ve sınava girecek adaylar ile beraberindeki refakatçi ve/veya yakınları 05.00-19.00 saatleri arasında durumlarını belgelendirmek (görevli ya da aday giriş belgesi) kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Bu pazar ne sınavı var 2021?

2021-YÖKDİL/2 Sınavı 29.08.2021 Pazar günü saat 10.15'te gerçekleştirilecek. 29.08.2021 Pazar günü uygulanacak 2021 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavına (2021-YÖKDİL/2) girecek adaylardan, T.C. Kimlik Kartını kaybeden, T.C. Kimlik Kartında fotoğrafı bulunmayan, nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C.

Haftasonu kargo dağıtımı var mı?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Sınava girecek olanlara yasak var mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilgili genelgede belirtildiği üzere; Merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler (bu kişilerin yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) sokağa çıkma kısıtlaması süresince kısıtlamadan muaf tutulacaktır.

Cumartesi Pazar yasak tüm gün mü?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

Bu gece sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?

Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bugün de yasak saat 22:00 itibariyle başlayacak. Kademeli normalleşme adımları ilan edilen sokağa çıkma yasağı saatleri 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor ancak o tarihe dek bugün de dahil olmak üzere sokağa çıkma yasağı 22:00 – 05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek.

Yasaklar saat kaç arası?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Istanbul'da Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Yurt genelinde uygulanan karara göre yasak Pazar gününün tamamında uygulanacak. ... Kademeli normalleşme adımları doğrultusunda Cumartesi günü günleri uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak yasak Pazar günleri için devam ediyor.

Cumartesi yasakları ne zaman kalktı?

1 Haziran'da gevşetilen önlemler 1 Temmuz'da kaldırıldı. Hafta içi ve Cumartesi günleri gece saat 22.00'den sonra ve Pazar günü tüm gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırıldı.