1 Temmuzda sinemalar açılıyor mu?

İçindekiler:

  1. 1 Temmuzda sinemalar açılıyor mu?
  2. Sinemalar ne zaman açılacak Istanbul?
  3. Sinemalar ne zaman açılacak Bursa?
  4. Ankara Sinemalar ne zaman açılacak?
  5. 2 Temmuzda sinemalar bedava mı?
  6. 20 Temmuz sinemalar açık mı?
  7. Pandemi döneminde sinemalar açık mı?
  8. Izmir sinemalar ne zaman açılacak?
  9. Pandemide sinemalar açık mı?
  10. Tiyatrolar Ne Zaman Açılıyor 2021?
  11. Hababam Sınıfı yaz oyunları ücretsiz mi?
  12. Nefesini tut 2 ne zaman çıkacak?
  13. Şu an sinemalarda ne var?
  14. Cinemaximum ne zaman açılıyor?
  15. Kocaeli sinemalar ne zaman açılacak?
  16. Sinemalar Ne Zaman Açılacak 2021 izmir?
  17. Kültür merkezleri ne zaman açılacak?

1 Temmuzda sinemalar açılıyor mu?

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ve sektör temsilcilerinin talebi doğrultusunda sinema salonları 1 Temmuz itibarıyla yeniden misafirlerine kapılarını açacak.

Sinemalar ne zaman açılacak Istanbul?

İçişleri Bakanlığının genelgesinde sinema salonlarına ilişkin olarak alınan kararda şu ifadelere yer verildi: "Sektörün talebi doğrultusunda faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren faaliyet göstereceklerdir."

Sinemalar ne zaman açılacak Bursa?

kaydıyla 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren (Pazar günleri hariç) 07.00 - 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecekler. Öte yandan sinema salonları ile ilgili yeni alınan kararla, sinemaların 1 Temmuz itibariyle kapılarını açmasına karar verildi.

Ankara Sinemalar ne zaman açılacak?

SİNEMALAR NE ZAMAN AÇILACAK? Sinema salonlarının açılış kararının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı ve sektör temsilcileri arasında yapılan görüşmelerin ardındansinema salonları 1 Temmuz 2021 tarihinde açılacak.

2 Temmuzda sinemalar bedava mı?

Normalleşme sürecinin ardından yeniden açılacak olan sinema salonları sinema izleyicisinin yüzünü güldürecek. ... 2 Temmuz Cuma günü tüm salonlar ve tüm seanslarda Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi ücretsiz olacak.

20 Temmuz sinemalar açık mı?

20 Temmuz Sinema Salonları Kaça Kadar Açık sorularının yanıtı evet açık. Genelde AVM içerisinde yer alan sinema salonları Kurban Bayramı sebebiyle bugün saat 13:00'da açılıyor. Vatandaşların sıklıkla gittiği sinemalar da AVM saatlerine paralel olarak 13.00 itibarıyla hizmet vermeye başlıyor.

Pandemi döneminde sinemalar açık mı?

Pandemi yasaklarının kalkışıyla birlikte sinema salonları da açıldı. Bugünden itibaren sinema severler artık filmleri salonlarda izleyebilecek.

Izmir sinemalar ne zaman açılacak?

Sektörün talebi doğrultusunda faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren faaliyet göstereceklerdir.'' denildi.

Pandemide sinemalar açık mı?

Pandemi yasaklarının kalkışıyla birlikte sinema salonları da açıldı. Bugünden itibaren sinema severler artık filmleri salonlarda izleyebilecek.

Tiyatrolar Ne Zaman Açılıyor 2021?

Vaka sayılarının düşmesi ve aşılama oranının artması sonucu dün yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sinema salonlarının 1 Temmuz'dan itibaren açılmasına karar verildi. Özel ve devlet tiyatroları da sinemalar gibi 1 Temmuz'dan itibaren faaliyete geçecek.

Hababam Sınıfı yaz oyunları ücretsiz mi?

Altan Erkekli, Yusuf Çim, Rıfat Albayram ve Giray Altınok gibi isimlerin yer aldığı 'Hababam Sınıfı Yaz Oyunları', 2 Temmuz'da vizyona girecek. Proje, sinemaların açıldığı gün, tüm seans ve salonlarda ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak.

Nefesini tut 2 ne zaman çıkacak?

13 Ağustos 2021 (ABD) Nefesini Tut 2/Gösterime giriş tarihi

Şu an sinemalarda ne var?

Vizyondaki Filmler »
  • Ölmek İçin Zaman Yok.
  • Nefesini Tut 2.
  • Müfreze.
  • Süper Köpek ve Turbo Kedi.
  • Kitab-ı Cin.
  • Sevgili Yoldaşlar.
  • Avcı İlk Kehanet.
  • Av.
Daha fazla öğe...

Cinemaximum ne zaman açılıyor?

Türkiye'deki en yaygın sinema salonlarının sahibi olan Cinemaximum 6 Ağustos'ta kademeli olarak salonların açılacağını duyurdu. İşte sinema salonları ile ilgili son bilgiler… Sosyal mesafe kuralının korunmasının hayli zor olduğu sinema salonları, geçtiğimiz mart ayından itibaren kapalıydı.

Kocaeli sinemalar ne zaman açılacak?

SİNEMA SALONLARI 1 TEMMUZ'DA AÇILIYOR Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ve sektör temsilcileriyle yapılan görüşmeler sonrası, sinema ve tiyatro salonlarının 1 Temmuz 2021 tarihine kadar kapalı kalmasına karar verildi. Buna göre sinema ve tiyatro salonları 1 Temmuz tarihinden itibaren kapılarını seyircilere açacak.

Sinemalar Ne Zaman Açılacak 2021 izmir?

Sektörün talebi doğrultusunda faaliyetlerine ara verilen sinema salonları, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren faaliyet göstereceklerdir.'' denildi.

Kültür merkezleri ne zaman açılacak?

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük emek ve destekleriyle yeniden yapılan Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Cumhuriyetimizin 98. yılında 29 Ekim'de açılacak.