PTT kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?

İçindekiler:

  1. PTT kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?
  2. PTT Cumartesi kaça kadar dağıtım yapar?
  3. PTT kargo Pazar günü dağıtım yapar mı?
  4. PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
  5. Şubeye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?
  6. Sürat Kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2020?
  7. Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu?
  8. Öğlen gelen kargo dağıtıma çıkar mı?
  9. Sürat Kargo kaça kadar kargo dağıtım yapıyor?
  10. Sürat Kargo ne kadar sürede gelir?

PTT kargo dağıtıma çıktı ne zaman gelir?

Kargonuzun dağıtıma çıktıysa büyük ihtimalle gün içinde elinize ulaşacak demektir.

PTT Cumartesi kaça kadar dağıtım yapar?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT kargo Pazar günü dağıtım yapar mı?

Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Şubeye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamHedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye600 km altı1 İş Günü
6 km arası2 İş Günü
1200 km üstü3 iş günü
13 satır daha

Sürat Kargo kaça kadar dağıtım yapıyor 2020?

SÜRAT KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ 2020 En çok merak edilen konular arasında yer alan Sürat Kargo dağıtım günleri ve saatleri şu şekilde: Sürat Kargo, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır.

Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu?

Türkiye'nin en meşhur alışveriş sitelerinden olan Trendyol'un kendi kargo şirketi olan Trendyol Express, Pazar günleri hizmet vermemektedir. TRENDYOL EXPRESS KAÇTA AÇILIR, KAÇTA KAPANIR? Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Öğlen gelen kargo dağıtıma çıkar mı?

Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. ... 12:30'da öğle molası veren PTT Kargo öğleden sonra saat 13:30'da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00'a kadar mesaiye devam eder.

Sürat Kargo kaça kadar kargo dağıtım yapıyor?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. Sürat Kargo Cumartesi günü ise saat 14:00'e kadar kargo teslimi yapmaktadır.

Sürat Kargo ne kadar sürede gelir?

Sürat Kargonun En Yakın Ve En Uzak Mesafeye Teslim Süresi Kaç Gündür? Sürat Kargo, kargonun gönderildiği şubeye kargonun çıkış yaptığı şehirde dâhil olmak üzere en yakın mesafeye kargo şubeden çıktıktan 1 iş günü sonrasında, en uzak mesafeye ise 2 iş günü içinde teslim eder.