PTT Kargo Hafta Sonu yasakta dağıtım yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo Hafta Sonu yasakta dağıtım yapıyor mu?
  2. PTT Kargo yasakta dağıtım yapıyor mu?
  3. Aras Kargo Hafta Sonu yasakta çalışıyor mu?
  4. PTT'ye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?
  5. PTT Kargo işlemleri kaça kadar?
  6. PTT Kargo Cts çalışıyor mu?
  7. Yasakta kargo almaya gidilir mi?
  8. Yasak varken kargo gelir mi?
  9. Kargolar hafta sonu dağıtım yapıyor mu?
  10. Aras Kargo yasakta çalışıyor mu?
  11. Pazar günü kargo teslimatı yapılır mı?
  12. By Express kargo Pazar günü çalışıyor mu?
  13. PTT kargo şubede kaç gün bekler?

PTT Kargo Hafta Sonu yasakta dağıtım yapıyor mu?

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kısmi kapanma genelgesinde kargo çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu.

PTT Kargo yasakta dağıtım yapıyor mu?

PTT KARGO YASAKTA DAĞITIM YAPACAK MI? ... - Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar, - Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak.

Aras Kargo Hafta Sonu yasakta çalışıyor mu?

Hafta içi her gün 08.30 ile 18.00 arasında hizmet veren Aras Kargo, cumartesi günleri saat 08.30 ile 13.00 arasında hizmetvermektedir. Cumartesi günü hizmet veren Aras Kargo pazar günleri kapalıdır.

PTT'ye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT'nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT Kargo işlemleri kaça kadar?

PTT'ler hafta içi 08:30 – 17:30 arasında hizmet veriyorlar. PTT ve PTT kargo aracılığıyla işlem yapacak olanlar hafta içi her gün 17:30'a kadar işlemlerini gerçekleştirebilirler. Öğlen saatlerinde ise 1 saatlik araları bulunan PTT'ler 12:30-13:30 arası ya da 12:00-13:00 arası kapalı olabiliyorlar.

PTT Kargo Cts çalışıyor mu?

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Yasakta kargo almaya gidilir mi?

Dolayısıyla yasaklarda kargo şirketleri dağıtım yapabilecek. Kargolara gitmek yasak olduğu için vatandaşlar kargo gönderimini evden yapabilecek.

Yasak varken kargo gelir mi?

Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları yasaktan muaf tutuluyor. Sokağa çıkma yasağında kargolar dağıtım yapabilecek.

Kargolar hafta sonu dağıtım yapıyor mu?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo yasakta çalışıyor mu?

Kapanma kararlarının açıklandığı bilgilere göre genelgede yer alan ibarelere göre Aras Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar ...

Pazar günü kargo teslimatı yapılır mı?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

By Express kargo Pazar günü çalışıyor mu?

Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız. By Express Kargo Altındağ Şubesi, Ankara ilinde hizmet vermektedir....
By Express Kargo Altındağ Şubesi Çalışma Saatleri tablosu
Perşembe09:00-18:00
Cuma09:00-18:00
Cumartesi09:00-18:00
PazarKAPALI
3 satır daha

PTT kargo şubede kaç gün bekler?

Eğer kimse yoksa haber verildiği tarihin ertesi gününden itibaren alınmak üzere PTT işyeri adresliler dâhil onbeş (15) gün bekletilir. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.