Ingilizce SP neyin kısaltması?

İçindekiler:

  1. Ingilizce SP neyin kısaltması?
  2. SP neyin kısaltması?
  3. SP instagram ne demek?
  4. Botanik SP ne demek?
  5. SP ne demek snapchat?
  6. C p ne demek?
  7. Elektronik devrede f ne demek?
  8. SS ne demek?
  9. Bitkilerde SP ne demek?
  10. Uluslararası Botanik isimlendirme kodunun amacı nedir?
  11. STT ne demek snapchat?
  12. CP ne demek üniversite?
  13. Ows açılımı nedir?
  14. D D ne demek elektrik?
  15. Diyot nedir ne işe yarar?
  16. SS almak ne demek?
  17. SS küfür ne demek?

Ingilizce SP neyin kısaltması?

sp teriminin İngilizce İngilizce sözlükte anlamı special (sp.)

SP neyin kısaltması?

Serebral Palsi (SP), gelişimini sürdürmekte olan beyin dokusunda oluşan hasar nedeniyle ortaya çıkan kalıcı hareket ve postür bozukluğu ile karakterize, istemli motor aktivitelerde ve duyusal fonksiyonlardaki yetersizliktir.

SP instagram ne demek?

Instagram'ın en yeni uygulamalarından biri olan SFS, iletişime geçilen üyelerin profilini story kısmında paylaşmaktır. Her iki üye de karşılıklı olarak profillerini hikayesinde paylaşarak takipçi, beğeni ve yorum sayısını arttırabilir.

Botanik SP ne demek?

Buradaki “sp.” yazımının amacı belirtilen cinsin türlerinden birisi olduğu anlamına gelmektedir. Yani “species” (tür/türler) kelimesinin kısaltmasıdır.

SP ne demek snapchat?

Snapchat'te ST kısaltmasının açılımı streak şeklindedir. Streak, iki kullanıcının birbirlerine 3 gün boyunca, 24 saatten daha uzun süre ara vermemek kaydıyla video ya da fotoğraf göndererek sohbet etmesini ifade eder.

C p ne demek?

Serebral palsi ya da kısaca CP gelişmekte olan beynin hasarına bağlı ilerleyici olmayan kalıcı hareket ve duruş bozukluğudur. CP sıklığı 1000 canlı doğumda 2-3'dür.

Elektronik devrede f ne demek?

Kondansatör birimi Farat'tır ve F harfi ile gösterilir.Askatları Mikro farat (mf), Piko farat (pf) ve Nano farat (nf) olarak kapasite birimi vardır.

SS ne demek?

Ss kelimesinin açılımı screen shot'dır. ... Screen shot kelimesinin Türkçesi de ekran görüntüsü olarak çevrilebilir.

Bitkilerde SP ne demek?

Örneğin, cins, tür, alt tür, varyete, form vb. grupların hepsi birer taksondur. Bir cinse ait türlerin tümünü anlatmak için 'sp. ' veya "spp." veya 'spec. ' kısaltması kullanılır ve italik olarak yazılmaz.

Uluslararası Botanik isimlendirme kodunun amacı nedir?

Amacı, bitkilere ve bitki gruplarına basit ve tek anlamlı bilimsel isimler vermek ve bu amaca ulaşabilmek için kurallar oluşturmaktır. ... Tek dil kullanılması gerekliliğine dayanılarak yapılan uluslararası çalışmalar sonunda isimlendirmenin bilim dili olan Lâtince olması kabul edilmiştir.

STT ne demek snapchat?

Snapchat mantığı bakımından düzenli kullanım gerekir. Bu bakımdan düzenli kullanım streak demektir. Yani düzenli olarak kullanılır ise st elde edilir. Tabi ki de bu uygulama snapchate ait olduğundan snapchat st olarak bilinir.

CP ne demek üniversite?

Beyin felci olarak bilinen Serebral Palsi (CP) hastaları, ömürleri boyunca özel eğitimle ve fizyoterapi desteğiyle hayata tutunuyor. Erken tanı ve tedavilerle birçok hasta hayata tutunabiliyor.

Ows açılımı nedir?

ocean weather station (ows) i.

D D ne demek elektrik?

Ac motorlar da devir (hız) sayısı döner manyetik alan devir sayısına eşittir. motorun rotor devri de 3000 d/d olur.

Diyot nedir ne işe yarar?

Diyot, temelde akım için tek yönlü bir anahtar olarak işlev gören yarı iletken bir devre elemanıdır. Akımın bir yönde kolayca akmasına izin verir ancak akımın ters yönde akmasını ciddi bir şekilde kısıtlar. Diyotların pozitif kutbu anot, negatif kutbu ise katot olarak isimlendirilir.

SS almak ne demek?

Ss kelimesinin açılımı screen shot'dır. ... Screen shot kelimesinin Türkçesi de ekran görüntüsü olarak çevrilebilir. Sosyal Medyada SS Almak ve SS Atmak Kelimeleri Ne Anlama Gelir? Ss almak o anki ekran görüntüsünü almak anlamına gelir.

SS küfür ne demek?

- S.s., seni seviyorum demek canım!