SSK prim gün sayısı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. SSK prim gün sayısı nasıl öğrenebilirim?
  2. Sigortalı gün sayısı nasıl hesaplanır?
  3. Toplam kaç gün sigortam var?
  4. 4A hizmet dökümünü nasıl alabilirim?
  5. SGK hizmet dökümü çıktısı nasıl alınır?
  6. E devletten barkodlu belge nasıl alınır?

SSK prim gün sayısı nasıl öğrenebilirim?

''E-Hizmetler'' menüsü üzerinden ''Sosyal Güvenlik Kurumu'' sayfası seçilir. Böylece sorgulama yapan kişi, hizmet dökümüne ulaşır ve aynı sayfada prim gün sayısını da görebilir. SGK prim gün sorgulaması SGK web sitesinden de yapılabilir.

Sigortalı gün sayısı nasıl hesaplanır?

SGK mevzuatına göre prim ödeme ve eksik gün sayıları şu şekilde hesaplanmaktadır. 1- Ay/dönem içindeki çalışmaları tam olan sigortalıların prim ödeme gün sayıları, ay/dönemin kaç gün olduğuna bakılmaksızın (ay/dönemin 28, 29, 30 veya 31 gün çektiği üzerinde durulmaksızın) 30 gün olarak hesap edilir.

Toplam kaç gün sigortam var?

01.05.2008 tarihinden itibaren aktif iş yaşamına atılan erkekler, 5400. gün sonrasında yaşları yeterli olduğu takdirde emekli olmaya hak kazanır. 01.05.2008 yılı ve sonrası iş hayatına atılan kadınlar, 58 yaş ve 7200 gün şartı ile emekli olabilirler.

4A hizmet dökümünü nasıl alabilirim?

– Öncelikle e-Devlet içinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına girin. – Burada çıkan seçenekler arasında “4A Hizmet Dökümü” seçeneğini bulup girin. – Kısa yol için bu linke tıklayabilirsiniz. – Linke tıkladıktan sonra karşınıza kimlik doğrulama sayfası çıkacaktır.

SGK hizmet dökümü çıktısı nasıl alınır?

SGK hizmet dökümü belgesini herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumuna giderek veya internet üzerinden e-Devlet sistemi ile alabilirsiniz.

E devletten barkodlu belge nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığına tıklanır. "Öğrencilik Belgesi Sorgulama" tıklanır. 1. "Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum." Onay kutusu seçilerek, "Sorgula" butonuna tıklanır. Öğrenci belgesi çıkartılacak öğrencinin isminin hizasında bulunan "Barkodlu Belge" seçeneği tıklanır.