Şase no ile hasar sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Şase no ile hasar sorgulama nasıl yapılır?
  2. Araçta değişen parça nasıl sorgulanır?
  3. Araç şase no nasıl sorgulanır?
  4. Motor hasar sorgulama nasıl yapılır?
  5. Ücretsiz Tramer sorgulama nasıl yapılır?
  6. Şase no ile neler öğrenilir?
  7. Hasar dosya numarası nasıl öğrenilir?
  8. Araç detay sorgulama nedir?
  9. Araç şasi numarası nerede olur?
  10. Şasi numarası ile ne yapılabilir?
  11. E devletten Tramer sorgulama nasıl yapılır?
  12. 5664 mesaj kaç TL?
  13. Araç şase no vermek tehlikeli mi?
  14. Şase no ile parça sorgulama nasıl yapılır?
  15. Hasar dosya ne zaman sonuçlanır?
  16. Değer kaybı parası nasıl alınır?
  17. Araç detay sorgulama nasıl yapılır?
  18. Araç kimin üzerine kayıtlı?
  19. Kia kamyonet şasi numarası nerede?
  20. Şasi numarası verilir mi?

Şase no ile hasar sorgulama nasıl yapılır?

Her SMS sorgulaması için kullandığınız operatör fark etmeden 8,50 TL ücret alınmaktadır. Şase numarası ile sorgulama: 'Şaseden hasar sorgulama' için 'HASAR' yazıp boşluk bırakıp 'S' yazıp 'ŞASE NUMARASI' girilir ve 5664'e SMS atılır. Yani hasar ve şase numaranız arası 's' harfi yazmalısınız.

Araçta değişen parça nasıl sorgulanır?

Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin. ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda değişen parçaları öğrenmek için PARCA boşluk PLAKA boşluk HASAR TARIHI yazıp sorgulama yapabilirsiniz.

Araç şase no nasıl sorgulanır?

''S'' harfi yazılır ve hemen ardından boşluk verilip şase numarası yazılıp, ''5664'' numarasına SMS gönderilir. Bu kapsamda araca ilişkin tüm hasar bilgileri şase numarası üzerinden öğrenilir. Bilgiler işlem yapılan telefona SMS ile gönderilir.

Motor hasar sorgulama nasıl yapılır?

Motor numarasındanda hasar sorgulama şu şekilde yapılabilmektedir. Bunun için telefonunuzun mesaj bölümüne Hasar M veya HS M boşluk bıraktıktan sonra motor numarasını eksiksiz girip gönderdiğinizde o motor numarasına ait olan tüm kayıtlar size mesaj ile gönderilecektir.

Ücretsiz Tramer sorgulama nasıl yapılır?

Ücretsiz hasar kaydı sorgulama işlemleri genellikle sigorta bilgi ve gözetim merkezinin web sitesi üzerinden sağlanıyor....Şaseden Hasar Sorgulama
  1. Telefonunuzun sms kısmına HASAR yazın.
  2. Boşluk bırakın.
  3. Sadece S harfini yazın.
  4. Boşluk bırakıp araç motorunun şase numarasını yazıp 5664 göndermeniz yeterlidir.

Şase no ile neler öğrenilir?

Trafiğe çıkan her araç için zorunlu olan şasi numarası, aracın hangi yıl hangi ülkede üretildiğini, üretim yılını, araç kasa ve motor tipini, aracın üretildiği fabrikayı ve o fabrikadan çıkan kaçıncı araç olduğunu gösterir.

Hasar dosya numarası nasıl öğrenilir?

Hasar Sorgulama 2016 yılından önce oluşturulmuş hasar dosya detaylarınızı ALO125 çağrı merkezimizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Araç detay sorgulama nedir?

Araç Detay Sorgulama Servisi Nedir? Aracın markası, modeli, trafiğe çıkış tarihi, kaskolu ve kaskosuz dönemi, yürürlükte kaskosu olup olmadığı, plaka veya araç türü değişimi olup olmadığı, hangi illerde tescil kaydının olduğu, son sahiplik süresi bilgilerini öğrenebileceğiniz bir servistir.

Araç şasi numarası nerede olur?

Genellikle sürücü tarafında ön camın sol altında veya yine sürücü tarafı kapısının iç kısmında plakalar ya da etiket üzerine yazılı hâlde bulunan araç şasi numarası, aracın farklı noktalarında da yer alabilir. Araç şasi numarası, kaput altında ya da motor üzerinde de yazıyor olabilir.

Şasi numarası ile ne yapılabilir?

Fakat en kısa yol araç ruhsatlarının içinde Şasi no yazılı kısımdan ulaşmaktır. Şase numarasının ister yedek parça teyidi için parça satışı yapan e-ticaret siteleriyle isterse araç satışı öncesi aracınızı satın almak isteyen alıcılar ile paylaşılması tamamen güvenli bir eylemdir.

E devletten Tramer sorgulama nasıl yapılır?

e-Devlet hesabınız ile giriş yapın (e-Devlet şifreniz yoksa en yakın PTT şubesine giderek edinebilirsiniz). Karşınıza Trafik Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama ekranı gelecek. Aracın plakasını girip, Sorgula butonuna tıklayın. Girdiğiniz plakaya sahip olan aracın bilgileri, resmi evraklarla birlikte karşınıza çıkacak.

5664 mesaj kaç TL?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL'dir.

Araç şase no vermek tehlikeli mi?

Şasi numarası aracınızın kimlik numarasıdır. ... Şase numarasının ister yedek parça teyidi için parça satışı yapan e-ticaret siteleriyle isterse araç satışı öncesi aracınızı satın almak isteyen alıcılar ile paylaşılması tamamen güvenli bir eylemdir.

Şase no ile parça sorgulama nasıl yapılır?

Şase Numarası İle Yedek Parça Nasıl Bulunur? Site içerisinde şaseden parça bul kısmına tıklayınız. Araç şase numarasını yazıp araç bul butonuna basınız. Sistem otomatik olarak aracın teknik bilgilerine ulaşıp yedek parçalar ile eşleyerek belli kategorilerde sınıflayarak karşınıza çıkarmaktadır.

Hasar dosya ne zaman sonuçlanır?

Hasar dosyasının kusur oranı komisyon tarafından üç iş günü içerisinde sonuçlandırılmaktadır. Kaza tespit tutanağının doldurulmasından sonra hasar anında istenen diğer belgelerle beraber 5 iş günü içerisinde sigorta şirketine ulaşarak hasar dosyasının açtırılması gerekmektedir.

Değer kaybı parası nasıl alınır?

Değer kaybı için başvurmak istediğinizde hasar tespit tutanağı, servis raporu, ekspertizden alınan belge, sigorta poliçesi, tanık olarak gösterilecek kişilerin listesi ve kaza sonrasında çekilen fotoğrafları ilgili şirkete iletmeniz gerekir.

Araç detay sorgulama nasıl yapılır?

Aracın şasi numarasıyla tüm detay bilgilerini öğrenmek için DETAY BOŞLUK S BOŞLUK ŞAŞİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms gönderin. Araca ait değişen parça bilgilerini sorgulamak için PARÇA BOŞUK PLAKA BOŞLUK KAZA TARİHİ'ni yazıp 5664'e sms atın.

Araç kimin üzerine kayıtlı?

Plaka sorgulama numarası ne? Araç plaka bilgilerini sorgulamak için 5664 numarasını kullanabilirsiniz. Böylece kısa bir süre içerisinde plaka numarasından sorgulama işlemi yaptırabilirsiniz. Yine plaka kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenmek konusunda da pratik bir yol bulmuş olursunuz.

Kia kamyonet şasi numarası nerede?

Aracınızın sol ön tarafında ya da ruhsatınızda bulunan 17 haneli şasi numarasını girin.

Şasi numarası verilir mi?

Şasi numarası aracınızın kimlik numarasıdır. ... Şase numarasının ister yedek parça teyidi için parça satışı yapan e-ticaret siteleriyle isterse araç satışı öncesi aracınızı satın almak isteyen alıcılar ile paylaşılması tamamen güvenli bir eylemdir.