E-devlet şifresi almak için ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. E-devlet şifresi almak için ne yapmalıyım?
  2. Postaneye gitmeden E-devlet şifresi alınabilir mi?
  3. PTT e-devlet şifresi nasıl alınır?
  4. E-devlet şifresi online alınabilir mi?
  5. E-devlet şifresini benim yerime başkası alabilir mi?
  6. E-devlet şifresi PTT dışında nereden alınır?
  7. E devlet şifresi fiyatı ne kadar?
  8. E devlet şifresi hangi PTT alınır?
  9. E-devlet şifresi nasıl alınır 2020?
  10. Başkasının adına e-devlet şifresi nasıl alınır?
  11. E devlet şifresi ücreti ne kadar 2021?
  12. 18 olmadan e devlet şifresi alabilir mi?

E-devlet şifresi almak için ne yapmalıyım?

e-Devlet Şifresi e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.

Postaneye gitmeden E-devlet şifresi alınabilir mi?

Koç, uygulamayla 65 yaş üzeri vatandaşların e-Devlet şifresi için PTT şubelerine gitmeden başvurularını kolayca e-Devlet'ten yapabildiklerini ve şifrelerini evlerinde teslim alabildiklerini söyledi.

PTT e-devlet şifresi nasıl alınır?

E-Devlet şifresi, PTT şubelerinden alınıyor. Her vatandaş kendi e-Devlet şifresini T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu kimlik kartı ile alabilir En yakın PTT şubesine giderek 2 TL karşılığında E-Devlet şifresi edinilebiliyor.

E-devlet şifresi online alınabilir mi?

İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Giris sayfasında müşterisi olduğunuz bankanın İnternet şubesi sayfasına giriş yaptıktan sonra tekrar bir şifreye ihtiyaç duymadan doğrudan e-Devlet Kapısı'na giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E-devlet şifresini benim yerime başkası alabilir mi?

Vasi/Vekil Olarak Bir Başkası Adına Şifre Almak İstiyorum. - Kimliğin ibraz edilmesi, - e-Devlet Kapısı şifre taahhütnamesinin vasi tarafından, vasi olarak imzalandığının şerh düşülerek imzalanması durumunda e-devlet şifresi vasi olarak alınabilmektedir.

E-devlet şifresi PTT dışında nereden alınır?

Şifreyi; şahsen başvuru ile yurt içinde PTT işyerlerinden veya yetkili acentelerinden, yurt dışında ise Dışişleri Bakanlığı'na bağlı elçilik ve konsolosluklardan temin edebilirsiniz.

E devlet şifresi fiyatı ne kadar?

E devlet şifresi online olarak satın alabileceğiniz bir şey değildir. Edevlet kapısı sayesinde sisteme güvenlik alt yapısı kapsamında kolay ve hızlı bir şekilde girebilirsiniz. PTT şubelerine bizzat gidip, E devlet şifresi ücreti ödeyerek, 2 TL karşılığında şifre almanız gerekir.

E devlet şifresi hangi PTT alınır?

E-Devlet Kapısı şifre zarfını T.C. Kimlik numaranızın yazılı olduğu geçerli bir kimlik kartınızla (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport,Evlilik Cüzdanı,Mavi Kart,Çalışma İzin Belgesi, Avukat Kimliği, Hakim-Savcı Kimliği) birlikte tüm PTT Merkezlerimizden ve yetkilendirilen PTT şubelerinden 2 TL karşılığında alabilirsiniz.

E-devlet şifresi nasıl alınır 2020?

Kimlik numarasının bulunduğu fotoğraflı kimliğin(nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, pasaport ve ehliyet, avukat kimlik kartı, mavi kart, ikamet tezkeresi, hakim ve savcı kimlik kartları, süresi dolmamış (geçerli) çalışma izin kartı) ibraz edilerek Yurt içinde PTT Merkez müdürlüklerinden veya yetkili şubelerden alınabilir.

Başkasının adına e-devlet şifresi nasıl alınır?

“Mavi Kart” ile e-Devlet şifresi talep eden yabancılar, bu kartın yanında uyruğunda bulundukları kendi ülkelerinin devlet makamlarınca verilmiş fotoğraflı nüfus kimlik cüzdanı, pasaport veya sürücü belgesi ibrazı ile “e-Devlet Kapısı” şifrelerini alabilmektedir.

E devlet şifresi ücreti ne kadar 2021?

Şifre Ücretli mi? Şifre ilk alındığında PTT tarafından işlem masrafı olarak 2 TL tahsil edilmektedir. İlk şifreden sonra herhangi bir nedenle PTT'den alınacak her şifre için ayrıca 4 TL ücret ödenmektedir.

18 olmadan e devlet şifresi alabilir mi?

18 YAŞ ALTI E DEVLET ŞİFRESİ ALABİLİR Mİ? 15 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, mavi kartlılar ve yabancılar üzerinde T.C. ... Bunun yanı sıra mahkeme kararıyla kendine vasi tayin edilmiş kişiler vasileri aracılığıyla e-Devlet Kapısı şifresi temin edebilirler.