Hafta sonu otobüsle seyahat yasak mı?

İçindekiler:

  1. Hafta sonu otobüsle seyahat yasak mı?
  2. Otobüsle seyahat izni gerekli mi?
  3. Şehirler arası yolculukta yasak var mı?
  4. Hafta sonu seyahat serbest mi?
  5. Şehirlerarası seyahat için izin gerekli mi?
  6. Seyahat izin belgesi kaldırıldı mı?
  7. Özel aracla yolculuk yasak mı?
  8. Özel araçla şehirler arası yolculuk Serbest mı?
  9. Pazar günü seyahat serbest mi?
  10. Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi?
  11. Pazar günü uçak seyahat yasağı var mı?
  12. Şehirlerarası seyahat için ne gerekli?
  13. 65 yaş seyahat yasağı kalktı mı?
  14. Şehirler arası seyahat için HES kodu yeterli mi?
  15. Pazar günü şehirler arası seyahat serbest mi?

Hafta sonu otobüsle seyahat yasak mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak.

Otobüsle seyahat izni gerekli mi?

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatler için ayrıca seyahat izni alınması istenmeyecek, şehirlerarası seyahat edileceğinin bilet, rezervasyon kodu vb. ile ibraz edilmesi yeterli olacaktır.

Şehirler arası yolculukta yasak var mı?

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların özel araçlarıyla şehirlerarası seyahate çıkmalarına müsade edilmeyecek. ... Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor.

Hafta sonu seyahat serbest mi?

Hafta sonu şehirler arası seyahat serbest mi? ... Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir.

Şehirlerarası seyahat için izin gerekli mi?

özel veya resmi araçlarla yapacakları şehirler arası seyahatlerine, kurum kimlik kartı ve görevlendirme belgesini ibraz etmeleri kaydıyla izin verilecek. ... Seyahat İzin Belgesi verilen kişiler, seyahat süreleri boyunca sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak.

Seyahat izin belgesi kaldırıldı mı?

17 Mayıs'ta açıklanan Yeni Kademeli Normalleşme kararlarıyla birlikte 65 yaş üstü vatandaşların seyahat izin belgesi alma zorunluluğu kaldırıldı. Artık 65 yaş üstü vatandaşlar uçak, otobüs, tren gibi toplu ulaşım araçlarıyla yapacakları yolculuklar öncesinde Seyahat İzin Belgesi almak zorunda kalmayacak.

Özel aracla yolculuk yasak mı?

2.2- Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın özel araçlarıyla şehirler arası seyahate çıkmamaları esastır. ... Seyahat İzin Belgesi verilen kişiler, seyahat süreleri boyunca sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaktır.

Özel araçla şehirler arası yolculuk Serbest mı?

özel veya resmi araçlarla yapacakları şehirler arası seyahatlerine, kurum kimlik kartı ve görevlendirme belgesini ibraz etmeleri kaydıyla izin verilecektir. ... Seyahat İzin Belgesi verilen kişiler, seyahat süreleri boyunca sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaktır.

Pazar günü seyahat serbest mi?

Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak.

Özel araçla şehirler arası seyahat serbest mi?

özel veya resmi araçlarla yapacakları şehirler arası seyahatlerine, kurum kimlik kartı ve görevlendirme belgesini ibraz etmeleri kaydıyla izin verilecektir. ... Seyahat İzin Belgesi verilen kişiler, seyahat süreleri boyunca sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacaktır.

Pazar günü uçak seyahat yasağı var mı?

Vaka sayılarında artış yaşanması nedeniyle yürürlüğe koyulan şehirlerarası seyahat yasağı kısmi olarak devam ediyor. Haftanın 6 günü serbest olacak olan şehirlerarası seyahatler pazar günü yapılamayacak.

Şehirlerarası seyahat için ne gerekli?

Şehirler arası seyahat yapılması için İçişleri Bakanlığı tarafından adına 'yol izni' de denilen seyahat izin belgesi almak gerekiyor. Şehir dışı yol izin belgesi E Devlet sorgulama ekranı ile ALO 199 hattı seyahat izin belgesi almak için gerekli olan adımlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

65 yaş seyahat yasağı kalktı mı?

Düşük ve orta riskli illerde 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altındakilerin sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılacak. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlar 10.00-14.00 arasında, 20 yaş altındaki vatandaşlar 14.00-18.00 arasında sokağa çıkabilecek.

Şehirler arası seyahat için HES kodu yeterli mi?

Şehirler arası seferler için zorunlu olan HES kodu, ayrıca 81 ildeki şehir içi toplu taşıma araçlarında ve uçuş seyahatleri sırasında da zorunlu hale getirildi. ÖSYM de sınavlarına giren öğrencilerin başvuru için HES kodu almasını zorunlu tuttu.

Pazar günü şehirler arası seyahat serbest mi?

Kabine toplantısı sonrası yayınlanan genelgede şehirler arası seyahat yer aldı. ... Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak.