Oppo Realme ile Oppo aynı mı?

İçindekiler:

  1. Oppo Realme ile Oppo aynı mı?
  2. Reeder hangi markanın yan ürünü?
  3. Redmi hangi ülkenin markası?
  4. Realme 6i nasıl bir telefon?
  5. Oppo Realme 6 kaç TL?
  6. Oppo Realme 5i kaç TL?
  7. Reeder cep telefonu kimin?
  8. Reeder nasıl bir marka?
  9. Xiaomi telefon nerenin malı?
  10. Oppo Realmi 6i ne zaman çıktı?
  11. Realme 6i hangi marka?
  12. Oppo Realme 6 su geçiriyor mu?
  13. Oppo Realme suya dayanıklı mı?
  14. Oppo Realme 5i 64 GB nasıl?
  15. Oppo Realme 5i kac ram?
  16. Reeder marka telefon ne malı?

Oppo Realme ile Oppo aynı mı?

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo'nun alt markası olarak hizmet veren Realme, ana şirket ile yolları ayırma kararı aldı. ... Bu nedenle Realme, artık tamamen Oppo'dan bağımsız akıllı telefonlar üretecek.

Reeder hangi markanın yan ürünü?

Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır. İlerleyen dönemlerde akıllı saat ve yapay zeka içerikli cihazların üretimi planlanmaktadır.

Redmi hangi ülkenin markası?

Xiaomi Inc. Çin, Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi. Xiaomi, akıllı telefonlar, mobil uygulamalar, dizüstü bilgisayarları ve birçok tüketici elektroniği tasarlar, geliştirir ve satışını yapar.

Realme 6i nasıl bir telefon?

Kesinlikle bir f/p ürünü değildir.Ekran konusunda hiç bir şey becerememişler.Ekran sadece 720p destekliyor.Bir de bir film izlemeye başladıktan sonra telefon yavaş yavaş ısınıyor ve film kasmaya başlıyor.Sanki birşey yapmışlar ama yapmamışlar gibi. Telefonun şarjı uzun süre gidiyor. ...

Oppo Realme 6 kaç TL?

Realme 6 128 GB 4 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 5.466,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 2.888,00 TLŞu Andaki Fiyat: 4.299,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 1167 TL (%21) daha ucuz.

Oppo Realme 5i kaç TL?

Realme 5i 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Realme 5i 64 GBOppo A5 2020 64 GB
Fiyat2.346,43 TL 5 satıcı2.685,00 TL 4 satıcı
Popülerlik--
Ortalama Puan7 yorum3 yorum
Ekran Boyutu6.5"6.5"
54 satır daha

Reeder cep telefonu kimin?

Türkiye'nin yerli markası reeder'ın, Samsun'da 8 milyon TL yatırım yaptığı yerli telefon fabrikasının açılışı yapıldı.Yaklaşık 100 kişinin çalıştığı fabrikanın açılışı reeder kurucu ortakları Uygar Saral ve Sezen Sungur Saral'ın ev sahipliğinde yapıldı.

Reeder nasıl bir marka?

Reeder, Türkiye'nin ilk yerli e-kitap okuyucu markasıdır. İlk olarak 2010 yılında kurulan ve aynı yıl Türkiye'nin lokal markalı Android tabletini piyasaya süren Reeder, aynı zamanda ülkemizin ilk 3G'li Android tabletinin üretimini de gerçekleştiren yerel bir teknoloji markası olarak faaliyet sürdürmektedir.

Xiaomi telefon nerenin malı?

Lei Jun 2010 yılında Pekin'de Xiaomi şirketini kurdu. Türkiye'de de akıllı telefon üretimine başlayan Xiaomi, Çin merkezli bir teknoloji şirketi. 2010 yılında Lei Jun tarafından Pekin'de kurulan şirket, kısa süre içerisinde Çin ve Hindistan başta olmak üzere tüm dünyada ciddi bir pazar payına sahip oldu.

Oppo Realmi 6i ne zaman çıktı?

Teknik özellikleri
Genel bi̇lgi̇ler
Marka ve modelOppo Realme 6i
Çıkış yılı2020, mart 17
Boyut (YxGxD)164.4 Х 75.4 Х 9 mm
Ağırlık199 gr
4 satır daha

Realme 6i hangi marka?

Fiyat performans alanının güçlü temsilcilerinden Oppo Realme 6i; yenilikçi tasarımı, başarılı arka kamerası ve bitmek tükenmek bilmeyen bataryasıyla bir akıllı telefon için pek çok ihtiyacınızı karşılıyor.

Oppo Realme 6 su geçiriyor mu?

Oppo Realme 6, akıcı ve kusursuz tasarımının altında güçlü bir donanımsal yapı barındırıyor. ... Ek Özellikler: Realme UI arayüzlü Android 10 işletim sistemi, USB-C bağlantı desteği, Bluetooth 5.0, Wi-Fi 5 (802.11 a/b/g/n/ac), fiziksel parmak izi okuyucu, su sıçramalarına karşı dayanıklılık.

Oppo Realme suya dayanıklı mı?

Oppo Realme 6 Pro modelleri, teknolojik özelliklerinin yanı sıra tasarım konusundaki ergonomik duruşuyla da kullanıcıları memnun ediyor. ... 6.6 inçlik geniş ekranı ile işlerinizi rahat bir şekilde yapmanızı sağlayan Realme 6 Pro'nun tasarımı ayrıca suya ve toza karşı dayanıklılık gibi pek çok avantaj sunuyor.

Oppo Realme 5i 64 GB nasıl?

5000 mAh batarya sayesinde şarjı uzun süre gidiyor. 4 lü arka kamera sayesinde makro çekim yapabiliyorsunuz. Güçlü işlemcisi ve 4Gb Ram sayesinde telefonda donma kasma yok özellikle oyun oynayanlar için mükemmel telefon kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Oppo Realme 5i kac ram?

Realme 5i 64GB 4GB Ram 6.52 inç 12MP Akıllı Cep Telefonu.

Reeder marka telefon ne malı?

Samsun. Yerli akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar firması Reeder, Samsun'daki fabrikasında üretilen yüz tanıma teknolojisi ve parmak izi okuyucu özellikli akıllı cep telefonu P13 Blue, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun (BTK) onayının ardından tüketiciyle buluşmaya hazır.