3600 ek gösterge ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. 3600 ek gösterge ne kadar maaş alır?
  2. Uzman doktor ek göstergesi kaç?
  3. Ek gösterge ne demek?
  4. 3600 ek gösterge Son Durum kimleri kapsıyor memurlar net?
  5. Polis memuru hangi hizmet sınıfında?
  6. Hizmet sınıfı ne demek?
  7. Teknik kadro nedir?
  8. Yardımcı hizmetler sınıfı kimleri kapsar?
  9. Sağlık Bakanlığı Yardımcı Hizmetler Sınıfı kimler?
  10. Sağlık Bakanlığı il dışı tayin nasıl istenir?
  11. Yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı nedir?
  12. Sağlık bakanlığı alt bölge tayini nedir?

3600 ek gösterge ne kadar maaş alır?

Bazı çalışanların ise maaşlarında artış olacak. Ek göstergenin 2200'den 3600'e çıkmasıyla 25 yıl hizmeti bulunan öğretmen, polis, hemşire, din görevlisi ve idarecilerin emekli aylıkları 653.

Uzman doktor ek göstergesi kaç?

Sağlık çalışanları arasında 1. dereceye ulaşmış olan doktorlar 3600 ek gösterge almaya hak kazanırken bu derecenin altında kalan hekimler ile yüksek hemşire, hemşire, ebe, sağlık memuru dâhil olmak üzere 4 yıllık lisans mezunu sağlık çalışanları en fazla 3000, yüksekokul mezunu sağlık çalışanları ise en fazla 2200 ek ...

Ek gösterge ne demek?

Ek gösterge; memur aylık ücretleri, emekli ikramiyeleri ve emekli aylıkları belirlenirken kullanılan bir unsur olarak geçiyor. Ek gösterge yüksek olduğunda ikramiye ve emekli aylığı da yüksek oluyor. ... Ek göstergesi 3600 olan memurla 2500 olan memurun hem maaş miktarı hem de alacağı zam aynı olmuyor.

3600 ek gösterge Son Durum kimleri kapsıyor memurlar net?

Polis, hemşire, öğretmen ve din görevlileri için düşünülen 3.

Polis memuru hangi hizmet sınıfında?

Emniyet Hizmetleri Sınıfı: Bu sınıf, özel kanunlarına göre çarşı ve mahalle bekçisi, polis, komiser muavini, komiser, baş komiser emniyet müfettişi, polis müfettişi, emniyet amiri ve emniyet müdürü ve emniyet müdürü sıfatını kazanmış emniyet mensubu memurları kapsar.

Hizmet sınıfı ne demek?

657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında Genel İdare Hizmetleri Sınıfı (GİH) kamu kurum ve kuruluşlarında yönetim, icra, büro ve benzeri hizmetleri gören ve kanun kapsamında diğer 9 sınıfa girmeyen memurların bulunduğu sınıftır.

Teknik kadro nedir?

Laboratuvarlarda yürütülen idari ve teknik faaliyetlerde uzmanlara yardımcı olmak üzere görevlendirilen personel.

Yardımcı hizmetler sınıfı kimleri kapsar?

Yardımcı hizmetler sınıfı, kurumlarda her türlü yazı ve dosya dağıtmak ve toplamak, müracaat sahiplerini karşılamak ve yol göstermek; hizmet yerlerini temizleme, aydınlatma ve ısıtma işlerinde çalışmak veya basit iklim rasatlarını yapmak; ilaçlama yapmak veya yaptırmak veya tedavi kurumlarında hastaların ve ...

Sağlık Bakanlığı Yardımcı Hizmetler Sınıfı kimler?

Bu hizmet sahasında çalışan yüksek öğrenim görmüş, fizyoterapist, tıp teknoloğu, ebe, hemşire, sağlık memuru, sosyal hizmetler mütehassısı, biyolog, psikolog, diyetçi, sağlık mühendisi, sağlık fizikçisi, sağlık idarecisi ile ebe ve hemşire, hemşire yardımcısını kapsar.

Sağlık Bakanlığı il dışı tayin nasıl istenir?

Başvurular; Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e- devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile giriş yapılarak yapılacak olup münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapılabilecektir ...

Yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı nedir?

Peki sağlık ve yardımcı hizmetleri sınıfı hangi memurları kapsamaktadır. ... Fizik tedavi, laboratuvar, eczacı, diş anestezi, röntgen teknisyenleri ve yardımcıları, çevre sağlığı ve toplum sağlığı teknisyenini kapsar. Sağlık savaş memuru, hayvan sağlık memuru ve benzeri sağlık personellerini kapsamaktadır.

Sağlık bakanlığı alt bölge tayini nedir?

# Aynı hizmet bölgesinin C hizmet grubu illerden D hizmet grubu illere ve alt hizmet bölgelerinin C ve D hizmet grubundaki illere; # D hizmet grubu illerden alt hizmet bölgelerinin D hizmet grubundaki illere, PDC'nin uygun olması durumunda her zaman atama yapılabilir. Bu atamalara alt bölge tayini denmektedir.