Köylü Güzeli hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Köylü Güzeli hangi kanalda?
  2. Güzel Köylü yayından kaldırıldı mı?
  3. Güzel Köylü devam edecek mi?
  4. Güzel Köylü dizisi ne zaman çekilmiştir?
  5. Güzel Köylü dizisi ne zaman başladı?
  6. Güzel Köylü Sultan Ana'nın evi nerede?
  7. Güzel Köylü dizisi Aşkyaka nerede?

Köylü Güzeli hangi kanalda?

Güzel Köylü, ilk bölümü 25 Haziran 2014'te yayınlanan, başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Star TV'nin aile ve romantik komedi dizisidir.

Güzel Köylü yayından kaldırıldı mı?

Star Tv Güzel Köylü Dizisini Yayından Kaldırdı! Her gece tekrar yayında olan bu güzel dizinin gününü değiştirdiğiniz gibi 3 hafta sonra hoop yayından kaldırıldı.

Güzel Köylü devam edecek mi?

bStar TV'de yayınlanan Güzel Köylü dizisi bitiyor. Dizi hakkında bu sürpriz kararı Makaron'dan Oya Doğan yazdı: Açıkçası çok şaşırdım. Çünkü bir yaz dizisinin kışın yüksek reytinglerle devam etmesi büyük sürprizdi. 42 hafta boyunca zirveden inmedi.

Güzel Köylü dizisi ne zaman çekilmiştir?

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ Güzel Köylü dizisinin çekimleri 2014 yılında yapıldı. Dizinin ilk bölümü, 25 Haziran 2014 tarihinde Star TV ekranlarında yerini aldı.

Güzel Köylü dizisi ne zaman başladı?

25 Haziran 2014

Güzel Köylü Sultan Ana'nın evi nerede?

Muğla Yaylası Güzel Köylü Sultan Ana Ev.

Güzel Köylü dizisi Aşkyaka nerede?

Marmaris'e bağlı Turgutköy ve Bayır köylerinde çekimler yapılmaktadır. Bunun yanı sıra Güzelköylü dizisinin çekimlerinin yapıldığı Gökova ve Akyaka gibi köylerde de az da olsa çekimler yapılmaktadır. Güzelköylü dizisiyle benzer gibi görünse de daha önce görmediğiniz bir çok farklı güzelliği göreceğinizden eminim.