Ösym aday işlemleri şifresi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Ösym aday işlemleri şifresi nasıl alınır?
  2. E devletten Ösym'ye nasıl girilir?
  3. YKS 2021 başvurusu nasıl yapılır?
  4. TYT ve AYT sınavı ne zaman?
  5. Üniversite sınavı ne zaman 2022?

Ösym aday işlemleri şifresi nasıl alınır?

sorusu sık sık sorulmaya başlandı. ÖSYM ŞİFRESİ NASIL ALINIR? Kişisel şifresini kaybeden veya unutan adaylar, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden ücretsiz olarak yeniden edinebilirler.

E devletten Ösym'ye nasıl girilir?

e-Devlet Şifresiyle ÖSYM AİS'e Kayıt İşlemi Açıldı! ÖSYM Aday İşlemleri Sistemini (https://ais.osym.gov.tr) ziyaret eden adaylar burada yer alan e-Devlet İle Kayıt Ol butonu vasıtasıyla ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kaydolacaklardır.

YKS 2021 başvurusu nasıl yapılır?

Bu durumdaki adaylar, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne kayıt olduktan sonra MEB e-Okul sisteminde de ortaöğretim bilgileri bulunuyorsa bir başvuru merkezine gitmeksizin 2021-YKS başvurularını, bireysel olarak internet aracılığıyla (https://ais.osym.gov.tr) veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden yapabilecek.

TYT ve AYT sınavı ne zaman?

YKS 2021 ne zaman yapılıyor? 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) 26-27 Haziran arasında gerçekleştirilecek. Temel Yeterlik Testi (TYT) 26 Haziran, Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) 27 Haziran'da yapılacak.

Üniversite sınavı ne zaman 2022?

Bizde tahmini olarak 2022 TYT Geri Sayım Tarihi için 22 Haziran 2022'i belirledik , ÖSYM'nin 2022 Sınav takvimini net olarak açıklamasıyla birlikte aşağıdaki sayacımız kesin tarihe göre güncellenecektir.