Stranger Things neyi anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Stranger Things neyi anlatıyor?
  2. Stranger Things bilim kurgu mu?
  3. ST 4 ne zaman?
  4. Stranger Things 3 sezon kim ölüyor?
  5. Stranger Things upside down nedir?

Stranger Things neyi anlatıyor?

80'li yılları kendine fon yapan Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik gerilim dizisi. Winona Ryder, David Harbour, Cara Buono'yu başrollerinde buluşturan dizi; kaybolan genç bir çocuğu ve onu bulmaya çalışan annesini anlatıyor.

Stranger Things bilim kurgu mu?

Duffer Kardeşler'in yarattığı televizyon bilim kurgu dizisi Stranger Things şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümleriyle yediden yetmişe herkesin beğenisini kazandı. Dizi kaybolan arkadaşlarını arayan 3 çocuk ve onlara yardımcı olan doğaüstü yeteneklere sahip bir çocuğun hikayesini konu alıyor.

ST 4 ne zaman?

Sezon: 4 Temmuz 2019'da yayına girdi.

Stranger Things 3 sezon kim ölüyor?

En popüler Netflix dizileri arasında yer alan Stranger Things, 3. sezonuyla beraber hikayeyi biraz daha genişletirken, bazı karakterlere de veda etti. Billy'nin sezon boyunca ana kötü olduğu ancak finalde kahraman gibi öldüğü dizide herkesi sarsan asıl ölüm ise Jim Hopper'ınki oldu.

Stranger Things upside down nedir?

Nedir bu “Upside Down” diyorsanız, dizinin size çok güzel bir cevabı var. “The Flea and The Acrobat” isimli bölümde geçen bir sahnede bulunduğumuz dünya bir cambazın üzerinde gittiği bir ip olarak tarif ediliyor ve ipin üzerinde cambaz olan biz insanlar ve pireler bulunuyor.