2020 2021 ikinci üniversite kayıtları ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2020 2021 ikinci üniversite kayıtları ne zaman?
  2. Atatürk üniversitesi ikinci üniversite kesin kayıt nasıl yapılır?
  3. Ikinci üniversite materyal ücreti ne kadar?
  4. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Materyal Ücreti Ne Kadar?
  5. Üniversite harç ücreti nasıl yatırılır?

2020 2021 ikinci üniversite kayıtları ne zaman?

2020-2021 AUZEF, güz dönemi 28 Eylül'de başlayacak. Bu dönem AUZEF'in ikinci üniversite programına kayıt olmak isteyen öğrenciler 01 Eylül - 30 Eylül 2020 tarihlerinde başvuru yapacak.

Atatürk üniversitesi ikinci üniversite kesin kayıt nasıl yapılır?

İkinci üniversite ön kayıt işlemini Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet ya da öğrencilik bilgisi mevcut olan öğrenci adayları İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT SAYFASI'ndan yapabilirler. Bu adresten ön kayıt işlemini yapan adayların kesin kayıt işlemleri için herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur.

Ikinci üniversite materyal ücreti ne kadar?

Sizlere bu yazımızda ikinci üniversite ve açıköğretim ile uzaktan eğitim harç ücretlerini sizlerle paylaşıyoruz....Programların Ücretleri.
Lisans ProgramlarıMateryal Ücreti
Sosyoloji325 TL/ Yarıyıllık
Sosyal Hizmet900 TL/ Yarıyıllık
Önlisans ProgramlarıMateryal Ücreti
Acil Durum ve Afet Yönetimi325 TL/ Yarıyıllık

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Materyal Ücreti Ne Kadar?

2021 AÖF Harç Ücretleri Ne Kadar? Lisans Programları Materyal Ücreti (Yarıyıllık) Sosyal Hizmet bölümü için 900 TL, diğer tüm lisans programları için 325 TL'dir. Önlisans Programları Materyal Ücreti (Yarıyıllık) tüm bölümler için 325 TL'dir.

Üniversite harç ücreti nasıl yatırılır?

Üniversite harç yatırma nasıl yapılır? Üniversite harçlarını yatırmak isteyen kişiler, üniversitelerin anlaşmalı olduğu bankaların intenet bankacılığından, şubelerinden veya ATM'lerinden harç işlemlerini yapabilmektedir. ATM üzerinden harç ödemesi yapacak kişiler kartsız ödeme seçeneği ile ATM'Den ödeme yapabilir.