Mental up uygulaması nedir?

İçindekiler:

  1. Mental up uygulaması nedir?
  2. Mental up nasıl satın alınır?
  3. Mental up kaç yaşa kadar?
  4. Türk Telekom MUUD hediyesi nasıl kullanılır?
  5. Türk Telekom BTK internet nasıl kullanılır?
  6. Busuu Türk Telekom Nasıl Kullanılır?
  7. Busuu Premium nedir?

Mental up uygulaması nedir?

MentalUP nedir, ne işe yarar? MentalUP, çocukların düşünme ve öğrenme becerilerini geliştirmeye yönelik özel egzersizler içeren, oyunlaştırılmış eğitim platformudur. ... Aynı zamanda, kullanıcının öne çıkan becerilerinin keşfedilmesine yardımcı, detaylı performans raporları sağlar.

Mental up nasıl satın alınır?

MentalUP paketlerini nasıl satın alabilirim? Hepsiburada.com aracılığıyla MentalUP paketlerini satın alabilirsiniz. Seçtiğiniz paketi sepetinize ekleyip siparişi onayladığınızda Hepsiburada.com sisteminde tanımlı olan e-posta adresinize bir elektronik ileti gönderilir.

Mental up kaç yaşa kadar?

Bu aktivasyon kodu ile hepsi ve daha fazlasına 1 ay boyunca SINIRSIZ erişim! MentalUP ile 4-13 yaş grubu çocuklar; eğleniyor, öğreniyor, bilişsel becerilerini geliştiriyor. 5 milyon kullanıcı arasına katıl, eğlenceli ve eğitici macerayı başlat!

Türk Telekom MUUD hediyesi nasıl kullanılır?

Kampanyadan yararlanmak için Prime Business müşterilerinin muud yazıp 7227'ye SMS göndermeleri, gelen E-Pin ve şifreyi ilgili alanlara girmeleri gerekmektedir. Aktivasyon kodu, kullanıcı adı ve şifre yerine geçmemektedir.

Türk Telekom BTK internet nasıl kullanılır?

Türk Telekom BTK 6 GB hediye internet almak için; “BTK Akademi” yazıp 5555'e SMS göndererek veya müşteri hizmetleri, Türk Telekom online işlemler ve Mobil online işlemler merkezi aracılığıyla ücretsiz 6 GB kullanmaya başlayabilirsiniz.

Busuu Türk Telekom Nasıl Kullanılır?

Yararlanabilmek için www.turktelekomguvenlik.com adresinden Tek Şifre ile giriş yapılması gerekmektedir. Busuu Premium Dil Eğitim Paketi: Busuu online dil eğitim platformudur. Busuu Premium Paket 12 dili kapsamaktadır. 12 dil içerisinden 1 tanesi seçilerek ilerlenebilir.

Busuu Premium nedir?

Premium üyelik, Çevrimdışı Mod'dan, ana dilini konuşan kişilerden gelen geri bildirimleri de bünyesinde barındıran Konuşmalar'a kadar çok özel içeriklere erişim imkanı sağlar. Çok kısa zamanda öğreniyor olduğun dili akıcı olarak konuşabildiğini sen de göreceksin! ...