Taahhütsüz ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Taahhütsüz ne anlama gelir?
  2. Taahhütsüz ne demek Vodafone?
  3. Taahhütlü tarife ne demek?
  4. Numara taşıma kaç gün önce yapılmalı?
  5. Hat taşıma ne zaman yapılmalı?
  6. Operatör değişikliği ne zaman yapılmalı?
  7. Hattımı Vodafone'a taşıdım ne zaman aktif olur?

Taahhütsüz ne anlama gelir?

Taahhüt, bir işi ya da sorumluluğu üstüne almak, üstlenmek demektir. Taahhütsüz etmek ise, söz vermek manasında kullanılır. Günümüzde daha çok sözleşmelerde kullanılan bu kelime, müşterinin şirkete karşı sorumlu olmadığı anlamına gelir.

Taahhütsüz ne demek Vodafone?

VODAFONE TAAHHÜTSÜZ İNTERNET NEDİR? Vodafone taahhütsüz internet, abonelerin evde sınırsız şekilde kullanabilecekleri internet teknolojisidir. Fiber optik kablolar kullanılarak sağlanan bu hizmet, 1000 Mbps'e kadar çıkan hız sunmaktadır.

Taahhütlü tarife ne demek?

Taahhütlü tarifeler, belirli bir tarifede belirli bir süre için aboneliğinizi devam ettirmeniz veya belirlenen koşulları sağlamanız halinde bazı avantajlar sağlayan tarifelerdir.

Numara taşıma kaç gün önce yapılmalı?

NUMARA TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? Kullandıkları numarayı farklı bir operatöre taşıyan vatandaşlar yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde istedikleri operatöre geçiş yapabiliyor.

Hat taşıma ne zaman yapılmalı?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir.

Operatör değişikliği ne zaman yapılmalı?

Yasal olarak hattınızı taşıdıktan sonra 3 ay sonunda tekrar hattınızı başka operatöre sorunsuz olarak taşıyabilirsiniz. 1 yıl içerisinde hat taşıma işlemi 4 defa yapılır.

Hattımı Vodafone'a taşıdım ne zaman aktif olur?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.