Elanur nerede Yayın açıyor?

İçindekiler:

  1. Elanur nerede Yayın açıyor?
  2. Elanur hangi platformda?
  3. Elanur bela kim?
  4. Elanur pat boyu kaç?
  5. Elanur pat nasıl ünlü oldu?
  6. Elanur sevgilisi kim?
  7. Buse plan kimdir?

Elanur nerede Yayın açıyor?

Twitch yayınlarıyla adından söz ettiren Elanur Pat, son olarak “Bela” adlı şarkısıyla müzik dünyasına girmişti. Twitch isimli oyun ve canlı yayın platformunda RunalexX adlı kanalında yayıncılık yapmaktadır.

Elanur hangi platformda?

Elanur Pat bir Twitch yayıncısı (elanur). Twitch üzerinde 221K takipçisi bulunuyor ve 1.

Elanur bela kim?

30 Aralık 2000 doğumlu olan Elanur Pat 20 yaşındadır ve aslen Orduludur. “Bela” adlı şarkısıyla da müzik dünyasına giriş yapan Pat'ın Twitch ve Instagram'da binlerce takipçisi bulunuyor. Oyun videoları yayınlarının ardından bir süre sonra gamerların bir arada yer aldığı evde de bulunan isimlerden biri olmuştu.

Elanur pat boyu kaç?

Elanur Pat Kimdir?
Gerçek Adı:Elanur Pat
Doğum Yeri:Ordu
Boyu:1.

Elanur pat nasıl ünlü oldu?

Hayranları tarafından twitch, Instagram, Youtube gibi mecralarda tanınan Elanur Pat müzik dünyasında da boy göstermiştir. ... Elanur Pat, RunalexX kullanıcı adıyla sosyal medyada tanınmış ve üne kavuşarak fenomen olmuştur. 30 Aralık 2000 doğumlu olan Elanur Pat 20 yaşındadır ve aslen Orduludur.

Elanur sevgilisi kim?

Elanur Pat Sevgilisi - Eşi Oğlak burcu olan Elanur Pat'ın sevgilisi olup olmadığı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Elanur Pat, Bilgisayar Mühendisliği öğrencisidir.

Buse plan kimdir?

Buse Plan 1995 doğumlu ve 2016'da Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya bölümünden mezun oldu. Kendisini gezgin bir fenomen olarak nitelendiren Plan, “Plan, instagram'da 159 bin, youtube'ta 41 bin 500 takipçiye sahip. ... Paylaşımları ile beğenilen fenomen Youtuber Buse Plan çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.