Facebook uygulaması nasıl kaldırılır?

İçindekiler:

  1. Facebook uygulaması nasıl kaldırılır?
  2. WhatsApp durduruldu hatası nasıl düzeltilir?
  3. Messenger durduruldu hatası nasıl düzeltilir?
  4. Messenger açılmıyor ne yapmalıyım?
  5. WhatsApp hata veriyor ne yapmalıyım?
  6. Telefon kapalıyken WhatsApp araması çalar mı?

Facebook uygulaması nasıl kaldırılır?

Android cihazınızdan Facebook uygulamasını kaldırmak için:

  1. Android'inizin ayarlarına gidin ve uygulama yöneticinizi açın.
  2. Facebook'a dokunun.
  3. Kaldır'a dokunun.

WhatsApp durduruldu hatası nasıl düzeltilir?

"WhatsApp durduruldu." hatasının çözümü için telefonunuzda Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp'a gidin ve Önbelleği Temizle'ye dokunun. Daha sonra telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer bu işlemden sonra halen daha "WhatsApp durduruldu." hatası almaya devam ediyorsanız telefonunuzdan, WhatsApp uygulamasını kaldırın.

Messenger durduruldu hatası nasıl düzeltilir?

"Facebook Messenger durduruldu." hatasının çözümü için Android telefonunuzda Ayarlar'a gidin. Ayarlar'da listelenen seçeneklerden Uygulamalar'a dokunun ve Uygulama Yöneticisi'ne tıklayın. Uygulama Yöneticisi'nde, cihazınızda yer alan tüm uygulamalar görüntülenecektir.

Messenger açılmıyor ne yapmalıyım?

Messenger'a giriş yapmada sorun yaşıyorsanız, lütfen Messenger uygulamasının en güncel sürümünü yüklediğinizden emin olun. Bunun için telefonunuzun veya tabletinizin uygulama mağazasına (ör. Apple App Store, Google Play Store) gidin ve varsa güncellemeleri indirin.

WhatsApp hata veriyor ne yapmalıyım?

WhatsApp durduruldu” hatasının çözümü için telefonunuzdan Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp yolunu izleyin ve "Önbelleği Temizle"yi seçin. Daha sonra telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer bu işlem sonucunda “WhatsApp durduruldu” hatası almaya devam ediyorsanız telefonunuzdan, WhatsApp uygulamasını kaldırın.

Telefon kapalıyken WhatsApp araması çalar mı?

Gelelim kapalı hatta Whatsapp kullanılır sorusuna. Evet kullanılabilir. Hat kapatılmadan önce Whatsapp hesabı için doğrulama yapıldıysa sorunsuz kullanılır. Ama Whatsapp uygulaması silindiğinde, tekrar hesap doğrulaması istenileceğinden bu artık mümkün olmaz.