Whatsappta engellediğim kişi engellendiğini anlar mı?

İçindekiler:

  1. Whatsappta engellediğim kişi engellendiğini anlar mı?
  2. WhatsApp'tan birini engelleyince ne olur?
  3. Engellenen kişi aradığında bildirim gelir mi?
  4. Whatsappta beni engelleyen kişi beni görebilir mi?
  5. WhatsApp engelleyince mesajlar silinir mi?
  6. Samsung numara engelleyince mesaj gelir mi?

Whatsappta engellediğim kişi engellendiğini anlar mı?

Engel kaldırılsa da engelli olunan dönemdeki gönderiler görülemez. Peki engellendiğini anlamanın yolu var mıdır? WHATSAPP'TA ENGELLENDİĞİNİ NASIL ANLARSIN? WhatsApp'ta biri sizi engellediğinde ya da siz birini engellediğinizde engellenene tarafa hiçbir bildirim yapılmaz.

WhatsApp'tan birini engelleyince ne olur?

Not: Engellenmiş bir kişi tarafından gönderilen mesajlar, aramalar ve durum güncellemeleri telefonunuzda görünmeyecek ve hiçbir zaman size teslim edilmeyecektir. Son görülme ve çevrimiçi bilginiz, durum güncellemeleriniz ve profil fotoğrafınızda yaptığınız değişiklikler engellediğiniz kişiler tarafından görülemez.

Engellenen kişi aradığında bildirim gelir mi?

Bir telefon numarasını veya kişiyi engellerseniz bu kişiler yine de size sesli mesaj bırakabilir, ancak bildirim almazsınız. Gönderilen veya alınan mesajlar iletilmez. ... İstenmeyen telefon aramalarını engelleme ayarlarını da etkinleştirebilirsiniz.

Whatsappta beni engelleyen kişi beni görebilir mi?

Engellenmiş bir kişi tarafından gönderilen mesajlar ve durum güncellemeleri telefonunuzda gözükmez ve hiçbir zaman size teslim edilmeyecektir. Son görülme ve çevrimiçi bilgileriniz engellediğiniz kişilere görünmeyecektir.

WhatsApp engelleyince mesajlar silinir mi?

Birini engellediğinizde sohbet geçmişi silinmez.

Samsung numara engelleyince mesaj gelir mi?

Bazı telefonlarda numara engelleme işlemi yapılamamakta, bazılarında ise numara engelleme yapılabilmekte ama engellenen numaradan gelen çağrı ve mesajlar görülememektedir. iPhone ve Samsung'lar numara engelleme konusunda gayet başarılıdır. Huawei, LG ve Sony'de de mesaj engellemesi kolayca yapılabilmektedir.