Farmasi ürünleri alkol içerir mi?

İçindekiler:

  1. Farmasi ürünleri alkol içerir mi?
  2. Farmasi ürünleri zararlı mı?
  3. Neden Farmasi ürünleri?
  4. Farmasi ile nasıl para kazanılır?
  5. Farmasi nedir nasıl para kazanilir?
  6. Dr Cevdet Tuna kimdir?
  7. Dr Cevdet Tuna ne zaman öldü?
  8. Farmasi ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?
  9. Note hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?
  10. Oriflame ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?
  11. Mac hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Farmasi ürünleri alkol içerir mi?

FARMASİ ETİL ALKOL içermez. ( Etil alkol; Pridin ve metanol kimyasalları karıştırılarak elde edilen ucuz bir alkol çeşitidir. Ciddi akciğer rahatsızlıklarına hatta ölümlere sebep olabilir.Esans kelimesi geçen bütün ürünlerde kullanılmaktadır.)

Farmasi ürünleri zararlı mı?

Farmasi ürünleri insan sağlığına zarar veren kanserojen maddeler içermez. İlaç sektöründe kullanılan ham maddeler ve bitkisel özlerden üretilir. Farmasi ürünlerin de koruyucu ham maddeler olarak kullanılan miktar %0.

Neden Farmasi ürünleri?

Neden Farmasi: Çünkü Önce Sağlık Farmasi kendi altın kurallarına göre üretim yapmaktadır. Ürünler paraben, triklosan, ağır metal, SLS, GMO, Fosfat, Formaldehit, Fitalat, hayvansal içerik içermez. Farmasi'de nesli tükenmekte olan bitkiler kullanılmaz ve hayvansal içerik kullanmayarak vegan ürünler üretir.

Farmasi ile nasıl para kazanılır?

Farmasi'de para kazanma hedefimizin ilk adımı ürün satışı yapmak ve üye eklemektir. Yüksek Farmasi kazançları üye eklemeyle birlikte başlar. Bu konuya detaylı bir şekilde değineceğiz. Farmasi'ye ilk başta aylık 200-300 TL'lik kişisel alışverişler yaparak başlayabilirsiniz.

Farmasi nedir nasıl para kazanilir?

Ürün Satarak Para Kazanma Farmasi'ye üye olarak ürünleri katalog fiyatından daha uyguna yani gelişine alabilirsiniz. Kozmetik ürünlerinden %30, Cevdet Tuna amblemli ürünlerden %40, gıda takviyelerinden yani Nutriplus ürünlerinden %40, temizlik ürünlerinden %30 kar elde edersiniz.

Dr Cevdet Tuna kimdir?

Dr. Cevdet Tuna 1923 yılında Edirne'de doğdu. Farmasi Kozmetik Kurucusu Ünlü Bilim Adamı Dr. Cevdet Tuna Ailenin 9 çocuğundan (Ailenin 9 çocuğu 11 üniversite bitirmiştir) 7.si olan 1930 yılında ilk öğretim hayatına Edirne'nin Balıkpazarı İlkokulu'nda başlamıştır.

Dr Cevdet Tuna ne zaman öldü?

Cevdet TUNA izinde devam etmektedir. Tüm şirket tarafından saygıyla tereddütsüz olarak Onursal Başkan olarak kabul edilen ve başlattığı sağlıklı kozmetik üretimindeki başarısı adına, emekliliğinde bile çalışanlarını ziyaret ederek yol gösterici olan Doktor, 01 Mayıs 2017'de 94 yaşında vefat etmiştir.

Farmasi ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Cevdet Tuna markaları tüm ürünler, Farmasi laboratuvarlarında, insan sağlığını koruyan, en yüksek kalite standartlarında ve çevre dostu yöntemlerle üretiliyor. Üretimin hiçbir aşamasında hayvanlar üzerinde test yapmadığını PETA'dan aldığı 'Cruelty Free (Hayvanlar Üzerinde Test Yapılmaz)' sertifikasıyla kanıtlıyor.

Note hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

1. NOTE. Hayvanlar üzerinde deney yapmayan NOTE'un ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Oriflame ürünleri hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Nivea, Avon, Oriflame, Yvesh Rocher, Mac,L'oreal gibi markalar yıllarca hayvanlar üzerinde deney yapmadıklarını söyledi, oysa hepsi Çin pazarına girmek için hayvan üzerinde deneyleri yapıyor. ... Deney yapılmış bütün ürünler kimyasaldır sağlığınıza zararlıdır. Sağlığınız için deneysiz ve kansız ürünleri tercih edin.

Mac hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

M∙A∙C hayvanlar üzerinde test yapmamaktadır. Kendi hayvan deneyi tesisimiz bulunmamaktadır ve başkalarının da bizim adımıza hayvan deneyleri yapmalarını talep etmiyoruz. M∙A∙C bu zamana kadar asla hayvan deneyi yapmamıştır ve dünya çapında hayvan deneylerinin yasaklanması konusundaki liderliğini korumaktadır.