ATA AÖF çan eğrisi var mı?

İçindekiler:

  1. ATA AÖF çan eğrisi var mı?
  2. ATA AÖF FF olan dersler ne olacak?
  3. Bahar Dönemi kalan dersi güz döneminde alınır mı?
  4. AÖF güz ve bahar dönemi ne demek?
  5. Tek ders sınavı ne demek?
  6. Tek ders sınavına kaç kez girilebilir?
  7. AÖF tek ders sınavı nasıl olur?
  8. Tek ders sınavı nasıl olur?
  9. Tek ders sınavı ne zaman 2021?
  10. Üç ders sınavı kimler girebilir?

ATA AÖF çan eğrisi var mı?

Bildiğiniz üzere Atatürk Üniversitesi AÖF'da Çan Eğrisi denilen bir sistem var!

ATA AÖF FF olan dersler ne olacak?

Eğer FF ise o dersten direk kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir. ... Yani Genel not ortalamanız 2.

Bahar Dönemi kalan dersi güz döneminde alınır mı?

Güz döneminde kalan derslerinizi bahar döneminde alamazsınız. Bu dersleri bir sonraki yılın güz döneminde alabilirsiniz. Bahar döneminde kaldığınız dersi ise bahar döneminde alabilirsiniz.

AÖF güz ve bahar dönemi ne demek?

Yani kısa tanımıyla eğitim döneminin birinci dönemlerine güz dönemi denmektedir. Şubat ayıyla birlikte bahar dönemi kayıtları başlamaktadır. Bu bahar dönemi de ikinci dönem olarak bilinmektedir. Güz döneminde vize ve final sınavları olmak üzere iki ayrı sınav yapılmaktadır.

Tek ders sınavı ne demek?

Tek ders sınavı: Kayıtlı olunan lisans/ön lisans programının ders planındaki derslerin tamamına ders kaydı yaptırdığı ve ağırlıklı genel not ortalaması 2.

Tek ders sınavına kaç kez girilebilir?

Tek Ders Sınavına Kaç Kez Girebilirim? Tek Ders Sınavına birçok üniversitede Sadece 1 Kez Girebilme hakkı tanınmıştır öğrencilere. Yani Tek Ders Sınavına girip Başarısız olursanız gelecek sene o dersi Normal Dönemde yada Yaz Okulunda almanız ve geçmeniz gerekecektir.

AÖF tek ders sınavı nasıl olur?

Birimler tarafından belirlenen dersler için Üniversite Yönetim Kurulu kararı ve Rektörlük onayıyla tek ders sınavı yapılır. Tümüyle uygulamalı dersler ve dönem sonu sınavı uygulamalı olarak yapılan dersler için tek ders sınavı yapılmaz.

Tek ders sınavı nasıl olur?

Tek ders sınavı için başvuru yapacak adaylar öğrenci işlerine giderek gerekli bilgileri öğrenebilir. Her fakültenin birbirinden farklı sınav düzeneği vardır. Yazılı bir dilekçe doldurarak tek ders sınavı için başvuru oluşturmanız gerekmektedir. Bu dilekçe de hangi dersin sınavına gireceğinizi belirtmeniz gerekmektedir.

Tek ders sınavı ne zaman 2021?

Yüksekokulumuz 2020/2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı tek ders sınavı “24 Şubat 2021 (Çarşamba)” tarihinde saat 14:00'da gerçekleştirilecektir. sınavları sonrasında tanınan sınav hakkıdır.

Üç ders sınavı kimler girebilir?

3. Lisans öğrenimini sürdürürken önlisans mezunu olmak isteyen ancak ilk 4 yarıyıldan başarısız dersi bulunan öğrenci, “Üç Ders Sınavı”na giremez.