Ay mı büyük Merkür mü?

İçindekiler:

  1. Ay mı büyük Merkür mü?
  2. Satürn Retrosu ne zaman bitiyor 2020?
  3. Mars gerilemesi ne zaman bitecek?
  4. 2020 Mars Retrosu ne zaman?
  5. Venüs gerilemesi ne zaman?
  6. Mars gerilemesi ne demek?

Ay mı büyük Merkür mü?

Ay, güneş sisteminde bulunan bazı gezegenlerden (Merkür) daha büyüktür. Ay'ın atmosferi yoktur. ... gelen bir kişinin Ay'daki ağırlı 15kg. dır. Ay'ın kendi ekseni çevresinde dönme süresi 27,322 gündür.

Satürn Retrosu ne zaman bitiyor 2020?

Satürn Retrosu, 11 Mayıs 2020'de başlayıp 29 Eylül'e dek sürecek. Satürn katıdır. Oğlak burcunun gezegeni olan Satürn; öz disiplin, kısıtlama ve otoriteyi simgeler.

Mars gerilemesi ne zaman bitecek?

15 Kasım 2020 tarihine kadar retroda kalacaktır. Yani Mars bu süreçte geri harekette olacaktır. Mars fiziksel enerjimizi yönetir. Eyleme geçme, hareket etme, yaşam enerjisi kabiliyeti, mücadele gücümüz, dayanıklılığımız, savunma gücümüz Mars gezegeni ile alakalıdır.

2020 Mars Retrosu ne zaman?

2020 adeta Retro yani geri hareketlerle dolu olacak. Ve Retro kervanına bu seferde Mars katılıyor. 9 Eylül'de geri hareketine başlayacak olan Mars Retrosu 15 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Venüs gerilemesi ne zaman?

VENÜS RETROSU ETKİLERİ Venüs retrosu 25-26 Haziran tarihinde sona erecek. Bu süreçte maddi ve manevi değerler yanıltıcı kararlar alınabilir. Yanlış alışveriş kararları verilebilir. Dolayısıyla Venüs geri giderken ne ilişkilere ne de yüklü finansal harcamalara yatırım yapılması önerilmez.

Mars gerilemesi ne demek?

Mars Retro; gücünü ortaya koymakta problemler, kazalara açıklık, içe dönük bir öfke, inisiyatif almaktan kaçma, korkaklık, kendini bastırma ve kısıtlama, rekabetten kaçma, pasif veya agresif eğilimler, cinsel saplantılar, cinsel performans kaygıları, mücadele gücünün düşmesi…