Açık Öğretim sınavında kaç soru soruluyor?

İçindekiler:

  1. Açık Öğretim sınavında kaç soru soruluyor?
  2. Açık Öğretim Lise Online Sınav nasıl olacak?
  3. AÖF Güz Dönemi Sınav online mi?
  4. AÖF kaç dersten muaf olunur?
  5. AÖF zorunlu dersten muaf olunur mu?
  6. AÖF dersten muaf olmak ne demek?

Açık Öğretim sınavında kaç soru soruluyor?

AÖF SINAVI ONLINE NASIL YAPILACAK? Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacak. Sınava esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Açık Öğretim Lise Online Sınav nasıl olacak?

Öğrenciler kayıtlı oldukları Açık Öğretim Okulu Müdürlüğüne ait Bilgi Yönetim Sisteminden, T.C. Kimlik numaraları/Öğrenci numaraları ve kişisel şifreleri ile giriş yaparak Online Sınavlara katılabilirler.

AÖF Güz Dönemi Sınav online mi?

2020-2021 Eğitim yılının AÖF Güz Dönemi sınavları koronavirüs salgınından dolayı online olarak tamamlandı.

AÖF kaç dersten muaf olunur?

Muafiyet sadece adı geçen 4 ders (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Dil ve Temel Bilgi Teknolojileri) için geçerlidir. Derslerin görüleceği yıllarda öğrenci belirtilen derslerden otomatikman muaf tutulacaktır. Muaf tutulmak için öğrencinin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

AÖF zorunlu dersten muaf olunur mu?

Daha önce herhangi bir Yükseköğretim Kurumundan mezun olarak Fakültemize yeni kayıt yaptıran ve Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet bilgisi bulunan öğrencilerimizin ortak zorunlu derslerden (Yabancı Dil I-II, Türk Dili I-II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I-II) muafiyet işlemi otomatik olarak ...

AÖF dersten muaf olmak ne demek?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemine yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizin bir yükseköğretim kurumunda daha önceden almış ve başarmış olduğu Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (I-II), Türk Dili (I-II) ve Yabancı Dil (I-II) dersleri için muafiyet işlemi yapılması halinde bu derslere MU (muaf) harf notu verilmekte ...