AÖF tek dersten kalanlar ne kadar harç ödeyecek?

İçindekiler:

  1. AÖF tek dersten kalanlar ne kadar harç ödeyecek?
  2. Güz dönemi tek ders sınavına kimler girebilir?
  3. Tek çift sınavlarına kimler girebilir?
  4. Mezuniyet sınavına kimler girebilir?
  5. Iki dersten tek ders sınavına girebilir mi?
  6. Selçuk Üni tek ders sınavı nedir?
  7. Tek Ders Sınavı Nedir Ege Üniversitesi?
  8. Ege Üniversitesi en fazla kaç kredi?
  9. Ege Üniversitesi DC geçer mi?

AÖF tek dersten kalanlar ne kadar harç ödeyecek?

Bu durumda herhangi bir sıkıntı yok ancak tek dersten kaldığımızı varsayarak belirtmek istiyorum bu tek ders için de 225 TL harç ödenmesi gerekiyor. 9 ders için 225 TL ücret belirlenmiş ve bu ücret 1 veya 2 dersten kalan bir öğrenci için (Örn. 225/9) yani kişinin kaldığı ders başı 25 TL olarak hesaplanmalıdır.

Güz dönemi tek ders sınavına kimler girebilir?

1. Tek Ders Sınavına Kimler Girebilir: Bütünleme sınavlarından sonra devamını almış olmak kaydıyla dönemine bakılmaksızın mezun olabilmek için ders hükmünde olmayan bitirme ödevi, bitirme tezi, staj ve hazırlık sınıfı hariç tek dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.

Tek çift sınavlarına kimler girebilir?

Tek Çift Sınavı: Tamamlamış olduğu öğretim planı çerçevesindeki dersleri içerisinden “ FD / FF / E ” notlarından biriyle başarısız olması ve(ya) derslerinin tamamından başarılı olduğu halde genel ağırlıklı not ortalaması 2.

Mezuniyet sınavına kimler girebilir?

(1) Mezuniyet sınavına; a) İzledikleri programdan mezun olmak için gerekli bütün derslerden geçer not aldıkları halde GNO'su 2.

Iki dersten tek ders sınavına girebilir mi?

Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez. Bu koşullar her iki ders içinde sağlanmalıdır.

Selçuk Üni tek ders sınavı nedir?

ç) Tek ders sınavı: Mezuniyetleri için tek dersi kalan öğrenciler veya mezuniyetleri için tek dersi ve stajı kalan öğrenciler dilekçe ile başvurmaları halinde bütünleme sınavını takip eden bir ay içinde birimlerce açılacak tek ders sınavına girerler. ... Bunun dışında başka hiçbir sınav için mazeret sınav hakkı verilmez.

Tek Ders Sınavı Nedir Ege Üniversitesi?

Tek ders sınavı; mezun olmak için tek ders dışında tüm derslerini başarmış olan öğrencilere, ilgili birim yönetim kurulunca uygun görülmesi halinde, başarısız olunan tek ders için, güz ve bahar yarıyılları sonunda ayrı ayrı, Yaz okulu olan Fakülte/ Yüksekokullarda yaz okulu sonunda ilgili eğitim birimlerinin yönetim ...

Ege Üniversitesi en fazla kaç kredi?

(4) Bir eğitim-öğretim yılında ön lisans, lisans ve yüksek lisans programları için ders ve uygulama kredileri toplamı yıllık 60 AKTS kredisidir.

Ege Üniversitesi DC geçer mi?

Bu öğrenciler tekrarladıkları yıl/yarıyıl sonunda AGNO'larını barajın üzerine çıkarmayı başarırlarsa, bir üst eğitim yıl/yarıyıl ait dersleri alabilirler. Ancak öncelikle “Z”, “FF”, “FD”, “DD”, “DC” harf notlarını aldıkları dersleri almaları gerekir.