Günlük ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Günlük ne işe yarar?
  2. Günlük ağacı yağı nasıl kullanılır?
  3. Sığla ağacı ne işe yarar?
  4. Ersağ Akgünlük nasıl kullanılır?
  5. Sigla agaci turkiyede nerede?
  6. Datça hurması türkiyede nerede yetişir?

Günlük ne işe yarar?

“Ülser, kolit, ishal, romatizma hastalıkları, akneler, adet düzensizliği, sistrit, sakinleştirici, karaciğer hastalıkları, tümör, akciğer hastalıkları, yara bakımı, ruhsal problemler, kan sulandırıcı, tansiyon dengeleyici, kalp hastalıkları, ses kısıklıkları, antiseptik parazit giderici olarak kullanılır.

Günlük ağacı yağı nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam olmak üzere cildinize sürdüğünüz sığla yağı kremini tüm bölgelere uygulayabilirsiniz. Kremi sürmeden önce makyajınız varsa silmenizi öneriyoruz. Krem etkisini göstermesi için temiz ve yıkanmış cilde sürülmelidir. Ayrıca düzenli kullanım da sağlıklı sonuçlar verir.

Sığla ağacı ne işe yarar?

Bazı araştırmalar sığla ağacının karaciğer hasarını engellediği ve antioksidan etkisinin olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca ülser, ağız hastalıkları, yanık, kesik, mide ağrısı, akciğer ve deri hastalıkları gibi rahatsızlıklarda tedavi edici etkisi bulunmaktadır.

Ersağ Akgünlük nasıl kullanılır?

Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için sabah akşam günde 2 defa birer kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir. İşletme Kayıt No : TR-20-K-010657 ile Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir. Ersağ Akgünlük (Boswellia Serrata) takviye edici gıda olarak Ersağ Tesislerinde Üretilmiştir.

Sigla agaci turkiyede nerede?

Anadolu sığla ağacı (Liquidambar orientalis), Altingiaceae familyasındandır. Türkiye'de Güney Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde sınırlı alanlarda lyetişir. Yerel dilde "Günlük ağacı" olarak bilinen sığla, 20 metreye kadar boylanabilir ve görünüş olarak çınara benzer.

Datça hurması türkiyede nerede yetişir?

Dr. Melih Boydak tarafından Türkiye'de varlığı tespit edilen Datça hurması Türkiye, Gİrit ve Finike'de yetişiyor, 4.buzul çağından kalan endemik bir tür.