Yüz temizleme cihazları nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Yüz temizleme cihazları nasıl kullanılır?
  2. Yüz Temizleme Cihazı nasil kullanilir?
  3. Forever Luna Mini 2 nasıl şarj edilir?
  4. Foreo Luna 2 nasıl şarj edilir?
  5. Forever yüz temizleme cihazı ne işe yarar?
  6. Weile Enjoy Life yüz temizleme cihazı nasıl kullanılır?

Yüz temizleme cihazları nasıl kullanılır?

Yüz Temizleme Aletleri Nasıl Kullanılır? Klasik makyaj temizleme işleminden sonra makyaj temizleme ürünüyle birlikte kullanılması öneriliyor. Yani günlük rutininize göre önce makyaj temizleme mendili ve makyaj temizleme ürünüyle cildinizi temizliyorsunuz. Devamında makyaj temizleme suyuyla yüzünüzü duruluyorsunuz.

Yüz Temizleme Cihazı nasil kullanilir?

Yüz temizleme aletini, yüzünüze sıkıca kesinlikle bastırmayın. Hafif ve dairesel hareketlerle yüzünüze nazik bir şekilde masaj yapın. Masaj yaparken bir bölgede birkaç saniyeden fazla kalmayın aksi halde cildiniz tahriş olabilir. Daha sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

Forever Luna Mini 2 nasıl şarj edilir?

BAŞLARKEN. LUNAmini 2 cihazınız kutusunun içinde yer alan şarj aleti ya da USB kablosu ile şarj edilebilir. Cihazınızı bir saat şarj ettiğinizde 5 aylık kullanıma yetecek tam dolum sağlarsınız. Batarya dolduğunda gösterge sabit bir ışık verecektir.

Foreo Luna 2 nasıl şarj edilir?

LUNA2 cihazınız kutusunun içinde yer alan şarj aleti ya da USB kablosu ile şarj edilebilir. Cihazınızı bir saat şarj ettiğinizde 7 aylık kullanıma yetecek tam dolum sağlarsınız. Batarya dolduğunda gösterge sabit bir ışık verecektir.

Forever yüz temizleme cihazı ne işe yarar?

Çünkü silikondan yapıldığı için nazik ve yumuşak hareketlerle cildinize zarar vermeden bakım yapmasını sağlıyor. Cildi tahriş etmeden kolayca temizleyen bu ürün, sürekli şarj etmek istemiyor ve 300 kullanıma kadar dayanıyor. ... Cilde bakım yapan bu ürün makyaj temizleme işlevi görmemektedir.

Weile Enjoy Life yüz temizleme cihazı nasıl kullanılır?

Ürün Açıklaması

  1. Yüz temizleme cihazı kullanım şekli.
  2. yüzünüzü nemlendirin ve düzenli kullandığınız sevdiğiniz temizleyiciyi yüzünüze uygulayın.
  3. titreşimli yüz temizleme aletini ıslatın ve açın ve fırçasını yüzünüzün üzerinde dairesel hareketlerle 1 dakika boyunca yavaşça kaydırarak gezdirin.