Atatürk Üniversitesi Açıköğretim ders seçimi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim ders seçimi nasıl yapılır?
  2. Auzef dersleri ne zaman başlıyor 2020?
  3. Auzef dersleri nasıl izlenir?
  4. Açıköğretim Ortaokul sınavlarına nasıl girebilirim?
  5. Açık Öğretim Ortaokul kaydı nasıl yapılır?
  6. Açık Öğretim Ortaokulu mezuniyet kontrolü ne demek?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim ders seçimi nasıl yapılır?

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra “Öğrenim” menüsü altında yer alan “Ders Alma” başlığını kullanarak ders kaydınızı yapabilirsiniz. Alt dönemden kalan dersleriniz sisteme otomatik olarak atanacaktır.

Auzef dersleri ne zaman başlıyor 2020?

İstanbul Üniversitesi'nin, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine (AUZEF), YKS ile kayıt hakkı kazanan öğrenciler 31Ağustos - 04 Eylül 2020 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. 2020-2021 AUZEF, güz dönemi 28 Eylül'de başlayacak.

Auzef dersleri nasıl izlenir?

Öğrenme Süreci Öğrencilerimiz, kendi öğrenci otomasyon sistemine kişisel kullanıcı adları ve şifreleri ile girebilirler. Öğrencilerin ders içeriklerini (pdf, video,ppt) görebildikleri sistemdir. Ders kitaplarınıza (epub,pdf) akıllı telefonlarınızı kullanarak internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Açıköğretim Ortaokul sınavlarına nasıl girebilirim?

Öğrencilerimiz sınav yerlerini sınav tarihinden yaklaşık 10 gün öncesinde Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Sistemine “Öğrenci Girişi” nden sisteme şifreleri ile girerek öğrenebilirler.

Açık Öğretim Ortaokul kaydı nasıl yapılır?

Açık Öğretim Ortaokulu İlk Kayıt İşlemleri Açık Öğretim Ortaokuluna ilk kayıt yaptıracak olan öğrencilerden, 18 yaşını doldurmamış olanların velileri ile birlikte, 18 yaşını doldurmuş olanların ise zorunlu durumlar dışında bizzat kendilerinin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine başvurması gerekmektedir.

Açık Öğretim Ortaokulu mezuniyet kontrolü ne demek?

Dönem sınav sonuçlarına göre mezuniyet şartlarını yerine getiren öğrencilerin durumu, Açık Öğretim Okulu Müdürlüğü tarafından “Mezuniyet Kontrolü” olarak belirlenmiştir. ... Açık Öğretim Bürosu arşivinde öğrenci dosyası bulunanlardan, mezuniyet kontrolünde olanların listesini almalıdır.