Istanbul Yalova arası feribot ile kaç saat?

İçindekiler:

  1. Istanbul Yalova arası feribot ile kaç saat?
  2. Yalova arabalı vapur kaç para?
  3. Istanbul yalova nasıl gidilir?
  4. Istanbuldan Yalova Termal e nasıl gidilir?
  5. Yalovaya nasıl giderim?
  6. Istanbul Yeni havalimanından Yalovaya nasıl gidilir?
  7. Pendikten yalovaya nasıl gidilir?

Istanbul Yalova arası feribot ile kaç saat?

İDO'nun düzenlediği, Yalova - Yenikapı feribot seferi ile yolculuğunuz sadece 75 dakika sürer. Aynı mesafe karayolu ile 195 dakikada kat edilir. Yalova - Yenikapı seyahati, elde edilen bu iki saatlik büyük farka, ekonomik açıdan uygunluk, kalite ve konfor faktörleri de eklenince yolculuk daha da avantajlı hale gelir.

Yalova arabalı vapur kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Istanbul yalova nasıl gidilir?

İstanbul'dan bir saat on beş dakikada, Bursa'dansaArmutlu'ya giden tarifeli feribot ve deniz otobüsleriyle Yalova'ya ulaşabilir, dilerseniz karayolunu kullanarak birçok şehirden kalkan otobüsleri kullanabilirsiniz.

Istanbuldan Yalova Termal e nasıl gidilir?

Nasıl Gidilir? İstanbul'dan deniz yolu ile 1 saatte gelebileceğiniz Termal, Bursa ve İzmit''ten karayolu üzerinden 1 saat sürmektedir. Yalova merkeze 12 km mesafede bulunan Termal'e Yalova merkez otogardan kalkan vasıtalar ile rahatlıkla ulaşılabilmektedir.

Yalovaya nasıl giderim?

İstanbul, Bursa ve Kocaeli gibi önemli şehirlere yakın konumda bulunan Yalova'ya kara ve deniz yoluyla ulaşabilirsiniz. İstanbul Pendik'ten Yalova'ya deniz otobüsüyle 45 dakika, Yenikapı'dan 75 dakika, yine Yenikapı'dan Armutlu'ya ise 95 dakikada varmak mümkün.

Istanbul Yeni havalimanından Yalovaya nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı'ndan Yalova'ya HAVAŞ var mı?” İstanbul Havalimanı'ndan kalkan İstanbul Konfor firmasının araçlarıyla İstanbul Havalimanın'dan Yalova'ya ulaşabilirsiniz. İstanbul Havalimanı'ndan Yalova'ya yolculuk yaklaşık 2,5 saat sürer, İstanbul Havalimanı'ndan Yalova bilet ücretinin ise 70 TL.

Pendikten yalovaya nasıl gidilir?

Pendik İskelesi'ne Kadıköy ve Bostancı'dan iskeleye İETT otobüsleri ya da dolmuş ile gelinebilir. Taksim ve Beşiktaş'tan gelecek yolcuların vapurla Kadıköy'e gelip oradan otobüsle Pendik Yalova feribot ve deniz otobüslerinin kalktığı iskeleye ulaşmaları mümkündür.