Üstten ders alma nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Üstten ders alma nasıl oluyor?
  2. Auzef kimler üstten ders alabilir?
  3. Önlisans üstten ders alabilir mi?
  4. Açıköğretim üstten ders alınır mı?
  5. AÖF ilk yıl üstten ders alınır mı?

Üstten ders alma nasıl oluyor?

Üstten Nasıl Ders Alınır? Üstten ders alabilmeniz için ortalamanız 4 üzerinden 2, 3 üzerinden 1,5 olmalıdır. Üst sınıftan ders alabilmeniz için birinci sınıfı bitirmeniz gereklidir. İkinci sınıftan itibaren üstten ders alınabilir.

Auzef kimler üstten ders alabilir?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi programlarında öğrencilerin aşağıdaki şartları sağladıkları takdirde üst yarıyıldan ders alabileceğine ve yönetmelikte gerekli değişikliğin yapılması için Rektörlüğe arzına oy birliği ile karar verilmiştir. alabilir. ... alan öğrenci ise sekizinci yarıyıldan üstten ders alamaz.

Önlisans üstten ders alabilir mi?

20- Hangi durumda üst sınıftan ders alınabilir? AGNO'su en az 3,00 olan önlisans ve lisans programların kayıtlı öğrenci, bir üst sınıftan ders alabilir.

Açıköğretim üstten ders alınır mı?

AÖF sisteminde üstten ders alma ile kısıtlamalar ise şöyledir: Her öğrenci bir yarıyılda toplam 45 AKTS kredilik ders seçebilmektedir. ... Lisans programlarında ikinci yarıyıldan ders alan öğrenci altıncı ve sekizinci yarıyıldan ders alamaz. Üçüncü yarıyıldan ders alan öğrenci yedinci yarıyıldan ders alamaz.

AÖF ilk yıl üstten ders alınır mı?

(2) (Değişik: RG- 30754) Programa ilk kez kayıt yaptıran öğrenci, kayıt yaptırdığı öğretim yılının güz döneminde okutulan tüm derslerini almak zorunda olup üst yarıyıllardan ders alamaz. Kayıt yaptırdığı öğretim yılının bahar döneminden itibaren üst yarıyıllardan ders alabilir.