Iyi bir çorap nasıl olmalı?

İçindekiler:

  1. Iyi bir çorap nasıl olmalı?
  2. Erkek soket çorap nedir?
  3. Soket çorap anlamı nedir?
  4. Asorti çorap ne demek?
  5. Çorap neden ayaktan kayar?
  6. Çorap lekesi nasıl çıkar?

Iyi bir çorap nasıl olmalı?

Kaliteli çoraplar ise, bu ipliklerden üretilen, ayağınızı saran, lastikli kısımlarından sıkma yapmayan, burun kısımları dikişsiz olan ve ayağınızı rahat hissettiren konforlu çoraplardır. Sağlıklı giyinme adına, giyilecek olan çorapların tamamının yıkanmış ve ütülenmiş olması önerilir.

Erkek soket çorap nedir?

Soket çoraplar farklı iplik türlerinden üretilen bir erkek çorap çeşididir. Çorapta kullanılan iplik türünü ve malzemeyi dikkate alarak kullanım amacınıza en çok uyan ve en sağlıklı seçimi yapabilirsiniz. Mevsimsel çorap seçimi yapıyorsanız kış için daha sıcak tutan ipliklerden tercih edebilirsiniz.

Soket çorap anlamı nedir?

Kısa çorap. Bir elektrik kablosunun ucunu oluşturan ve onu yapının bir bölümüne bağlayan parça.

Asorti çorap ne demek?

Renk asortisine göre üretilen çoraplar. Konfeksiyon sanayinde genellikle bir giysi modelinden siparişe ve satış tahminlerine göre değişik renklerde ve farklı beden dağılımında üretim yapılır. ... Üretim başlamadan önce belirlenen bu renk ve beden dağılımına o modelin asortisi adı verilir.

Çorap neden ayaktan kayar?

Kısa Bilgiler : Çorabın Ayaktan Kayması Bu, kısa boyunlu ya da boyunsuz tabir edilen yeni nesil çoraplar için de geçerlidir. Bunun tek nedeni, yürüme esnasında çorabın topuğu dönerek ayaktan çıkmasını önlemektir.

Çorap lekesi nasıl çıkar?

Çamaşır sabunu veya leke çıkarıcı. Kirli beyaz çoraplar ılık suda ıslatılmalı ve her iki tarafta da ev sabunu (veya leke çıkarıcı) ile iyice ovulmalıdır. Bunları sıkıca plastik bir torbaya sarın ve gece boyunca bırakın ve sabahları hızlı yıkama modunda çamaşır makinesinde yıkayın.